Britnijas Spīrsas dēli vairs nevēlas redzēt māti

tautaruna.lv 15.augusts 2022, 2:00
 
Scanpicx
Britnija Spīrsa sava bijušā vīra paziņojumu par viņas attiecībām ar pusaudžu zēniem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu nodēvēja par “sāpinošu”, ziņo portāls "Fox News".

Britnija Spīrsa atbildot, uz bijušā vīra Kevina Federlaina publiskajiem izteikumiem, ka viņu abi dēli izvēlas viņu neredzēt, atbildējusi: "Viens vārds - sāpīgi," savā socialajā vietnē "Instagram" ierakstījusi popzvaigzne.

"Man ir skumji dzirdēt, ka mans bijušais vīrs ir nolēmis apspriest mana attiecības ar maniem bērniem," teikts paziņojumā. "Kā mēs visi zinām, pusaudžu zēnu audzināšana nevienam nekad nav viegla. Tas mani uztrauc," rakstījusi Spīrsa.

Iepriekš Spīrsas otrais vīrs Federlains laikrakstam "Daily Mail" sacīja: "Puiši ir nolēmuši, ka šobrīd ar viņu netiksies. Ir pagājuši daži mēneši, kopš viņi viņu ir redzējuši. Viņi pieņēma lēmumu nedoties uz viņas kāzām." Neskatoties uz to, Federlains uzstāja, ka Šons Prestons (16) un Džeidens Džeimss (15) joprojām viņu mīl.

Federlains, kurš bija precējies ar Spīrsu no 2004. līdz 2006. gadam, arī sacīja, ka viņam ir grūti izskaidrot pusaudžiem Spīrsas pikantās "Instagram" fotogrāfijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Hot 🔥 mama! 😋

9.augusts 2022, 17:54 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas