Busulis pārcietis depresiju

tautaruna.lv 18.augusts 2022, 4:30
 
Vladislavs Proškins/F64
"Kad sākās karš, man bija manāma depresija apmēram četru nedēļu garumā. Bija gan uztraukums par notiekošo Ukrainā, gan dusmas par Krievijas politiku," žurnālistam Andrim Bernātam intervijā "Atgriešanās pie saknēm” žurnālā "Patiesā dzīve" saka mūziķis Intars Busulis.

I. Busulis ir skaidri paudis savu attieksmi pret karu, jo, kā viņš pats saka, darījis to tāpēc, lai cilvēki beidzot aizdomājas, kas notiek patiesībā. Busulis vairakkārt ir publiski paudis savy pozīciju un aicinājis pārtraukt atbalstīt Putinu.

Portāls NRA jau rakstīja, ka aprīlī dziedātājs Intars Busulis, kas pauž aktīvu nostāju pret karu Ukrainā un kritizē Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu par iebrukumu kaimiņvalstī, uzsver - viņš runāja un turpinās runāt par Putina zvērībām Ukrainā.

Es nezinu, kā jūs, bet es runāšu par to, ko Vladimirs Putins un viņa suņi ir izdarījuši uz Ukrainas zemes... Lai visi uzzina par viņa zvērībām pret ukraiņu tautu.
Lai Dievs viņam tiesnesis, V.V.P., bet tomēr ceru, ka pavisam drīz viņš dziedās savu gulbja dziesmu..." teikts Intara ierakstā krievu valodā.

Viņš intervijā "Atgriešanās pie saknēm” žurnālā "Patiesā dzīve" teic, ka savas stingrās un noteiktās pozīcijas dēļ daudzi agrākie fani vērsās pret viņu. Daļa neapmierināto ir pārtraukuši viņam sekot. "Jāatzīst, sekotājus esmu zaudējis tūkstošiem, bet tas mani neuztrauc. Savu pozīciju es esmu izvēlējies un pie tās arī palieku," intervijā saka Busulis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas