Nagijevs atklāti runā par savu slimību, kas viņu moka 20 gadus

tautaruna.lv 17.augusts 2022, 2:00
 
Ekrānuzņēmums/Youtube
Harizmātisks, atvērts un ārkārtīgi pievilcīgs – tā raksturo aktieri un šovmeni – Dmitriju Nagijevu (55 gadi). Viņš ir viens no populārākajiem un zināmākajiem TV raidījumu vadītājiem, kura vārds jau kopš raidījumi "Logi" laikiem saistās ar vārdu "skandāls", raksta Lietuvas TV3.

Neskatoties uz ārkārtīgo popularitāti, Nagijeva dzīve nav bijusi rozēm kaisīta. Tikai nesen viņš sāka atklāti stastīt par kaiti, kas viņu moka jau 20 gadus, proti, viņš nevar aizmigt bez miegazālēm.

Diemžēl miegazālēm, ko viņš lieto, ir blaknes, kas padara sliktāku viņa dzīves kvalitāti. Viņam ir grūti koncetrēties, atcerēties tekstus.

"Miegazāles ik vakaru ir tas, ar ko es dzīvoju pēdējos 20 gadus. Un, kad es teicu ārstam, ka tas kaitē manai veselībai, viņš atbildēja: "Nu, kā tad ar neizgulēšanos, vai tas nekaitē". Un es nomierinājos," viņš citē ārsta teikto. Nagijevs ir apzinās, ka pastāvīga miega zāļu lietošana pasliktina viņa veselību. «Tām ir blakus efekts - cilvēks sāk domāt sliktāk. Dažreiz smadzenēs kaut kas noiet greizi, spriežot pēc lēmumiem, ko es pieņemu," atklāti saka aktieris.

Ko slēpj Nagijeva brilles?

Daudzi aktiera fani ir pārliecināti, ka saulesbrilles ir neatņemama viņa stila sastāvdaļa. Taču tikai retais zina, ka zem tonētajām brillēm viņš slēpj daļēju sejas paralīzi. Pēdējā studiju gadā Nagijevs piedzīvoja sejas nerva paralīzi (kreisajā pusē). Neskatoties uz to, ka aktieris gadiem ārstiem, paralīzi pilnībā izārstēt neizdevās. Lai slēptu sejas kreisās puses paralīzi, Dimitrijs n valkā tumšās brilles.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas