Influencere, vēloties atriebties bijušajam draugam, pasūta viņa slepkavību

tautaruna.lv 6.augusts 2022, 13:15
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Influencere jeb ietekmele no Brazīlijas tiek apsūdzēta bijušā drauga slepkavības pasūtīšanā, ziņo "The Sun".

Brazīlījā populārā influencere Izabele Gomesa Pereira tiek apsūdzēta sava bijušā drauga slepkavībā jeb slepkavības pasūtīšanā.

Kā izrādās, tad sociālo mediju zvaigzne pēc šķiršanās no bijušā drauga bija ļoti aizvainota.

Attiecības nolēma pārtraukt viņas bijušais mīļotais Leandro Rezende. Viņš esot krāpis Izabeli. Sieviete nevēlējās samierināties ar notikušo un gribēja vīrietim atriebties.

Influencere noalgoja trīs vīriešus, lai tie pabiedētu bijušo mīļoto. Tomēr viss izvērsās ne tā, kā iepriekš bija sarunāts.

Vīrieši ielauzās Leandro mājā. Viņš notikuma brīdī gulēja. Vīrieši uzbruka guļošajam Leandro un sasēja viņu ar elektrības vadiem. Pēc tam uzbrucēji ar ventilatora vadu sāka viņu žņaugt, spārdīja ar kājām un sita. Kā rezultātā Leandro mira.

Policija uzskata, ka influencere nevēlējās, lai uzbrucēji bijušo mīļoto nogalinātu, bet gan tikai pabaidītu un nedaudz fiziski ietekmētu.

Šobrīd sievietei un diviem uzbrucējiem izvirzītas apsūdzības par slepkavības pasūtīšanu un veikšanu, kā arī ielaušanos svešā īpašumā un laupīšanu. Izrādās influencere aicināja vīriešus izlaupīt bijušā drauga māju. Trešai uzbrucējs vēl joprojām bēguļo.

Izabele Gomesa Pereira sociālajos medijos tirgoja kosmētiku un publicēja dažādus dzīvesstila jaunumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas