Kas ir dāma, kas atteicās precēties ar aktieri Ivaru Kalniņu?

tautaruna.lv 12.augusts 2022, 5:00
 
Kaspars Krafts/F64
Aktiera Ivara Kalniņa dzīvē bijusi kaislīga romantika, kas te izgaisa, te uzliesmoja ar jaunu sparu, vēsta fakty.ua.

Šādus - romantikas un kaisles pilnus brīžus - attiecībās ar Ivaru Kalniņu piedzīvojusi somu izcelsmes krievu aktrise uz dziedātāja Jeļena Kondulainena. Viņa jau kopš jaunības Ivaru Kalniņu uzskatīja par sava vīrieša ideālu. Dzīvē viņi satikās filmas "Kapteiņa Frakass" uzņemšanas laukumā, bet Kalniņš tolaik jau bija precējies. Kondulainene drīz vien pēc tam apprecējās as savu ilggadējo pielūdzēju Sergeju, taču vīramātes negatīvās attieksmes dēļ pāris pēc tam izšķīrās.

Tad Jeļena ļāva par sevi parūpēties producentam Jurijam Ļubaševskim, kurš viņai atvēlēja galveno lomu filmā “Šovs vientuļajam vīrietim”. Aktrise lūdza dot darbu arī Kalniņam, un producents tam piekrita. Filmējoties kopā, abu starpā uzliesmoja kaut kas vairāk par draudzību. Baumo, ka vienā no naktīm Ivars ieradās Jeļenas istabā... Bet, kad filmēšana bija pabeigusies, abi divus mēnešus sazinājās tikai pa telefonu.

Tajā gadā Ivars janvāra brīvdienas pavadīja Maskavā kopā ar Jeļenu, un, lai gan Ļubaševskis viņu bildināja, aktrise atteicās, jo viņa bija pārāk aizrāvusies ar kolēģi. “Pamazām noskaidrojās, ka nevarēšu pārcelties uz Rīgu, bet Ivaram riebās ideja pārcelties uz Maskavā. Tobrīd man nebija šaubu, ka viss virzās uz kāzām. Bet jo ilgāk es runāju ar Ivaru, jo briesmīgāka man šķita izredze nonākt viņa sievas lomā, ”atzinās Kondulainena.

Jeļenu mulsināja pastiprinātā fanu uzmanība Kalniņam: lai kur arī ietu aktieris, sievietes burtiski ķērās Ivaram klāt. Māksliniece juta, ka no pašpārliecinātas zvaigznes viņa var pārvērsties par sarūgtinātu, greizsirdīgu sievu, kura katrā kaimiņienē saskata sāncensi. Tad, kad Ivars aizbrauca uz Latviju blondīne pārstāja viņam zvanīt, jo viņai bija citas problēmas.

“Sergejs, pie kura uz kādu laiku bija aizvedusi dēlu, draudēja neatdot bērnu. Šis paziņojums lika man nopietni pārdomāt savu dzīvi. Es sapratu, ka man ir jāatrod vīrietis, kurš būtu mans aizstābis un labs tēvs manam dēlam. Romāns ar Ivaru bija pārāk haotisks un romantisks, ”secināja Kondulainena.

Tā šos notikumus apraksta fakty.ua. Ivars Kalniņš par tā laika notikumiem džentelmeniski klusē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas