Atklājas arvien neglaimojošāki fakti par Meganu Mārklu

tautaruna.lv 13.augusts 2022, 1:30
 
Reuters/SCANPIX/LETA
Lai gan prinča Harija sieva Megana Mārkla ir viena no tām pasaules slavenībām, kurai, iespējams, vēlas līdzināties ne viena vien sieviete, tomēr arvien jaunas un jaunas publikācijas britu presē liecina par Saseksas hercogienes patieso dabu.

Jau drīzumā gaidāms, ka tiks publicēta biogrāfa Toma Bovera jaunākā grāmata, kura tapusi pēc vairāku Saseksas hercogiem pietuvinātu personu liecībām par slavenībām. Vienā no tās lappusēm aprakstīts kāds visai nepatīkams atgadījums Meganas Mārklas un prinča Harija kāzu dienā, kur par galveno vaininieci uzskatāma tieši slavenā ASV kino aktrise.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", tad kāzu dienā Meganai pirms došanās pie altāra bijušas problēmas ar satinušos kāzu kleitas velci. Tobrīd Saseksas hercogienei līdzās atradusies kāda militārpersona, kura šķietami ignorējusi dāmas nepieciešamību pēc palīdzības. Biogrāfijā minēts, ka šai situācijai esot gluži vienkāršs izskaidrojums - dienu pirms kāzām, svinīgā pasākuma mēģinājuma laikā, Megana Mārkla ārkārtīgi rupji izturējusies pret jau iepriekš pieminēto militārpersonu.

Megana Mārkla un princis Harijs salaulājās 2018.gada 19.maijā. Pāra kāzu viesu vidū bija vairākas pasaulē zināmas slavenības, tajā skaitā arī visa britu karaliskā ģimene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas