"Pirmos 2 mēnešus ik nakti gultā meklēju viņu"; miljonāre Dina Zuzāne atklāti par šķiršanos no vīra

tautaruna.lv 5.augusts 2022, 9:20
 
Ekrānuzņēmums/118 play
Dina Zuzane atzīstas, ka pirmos divus mēnešus pēc šķiršanas, viņa ik nakti taustījusi gultā vietu, kur kādreiz gulēja mīļotais cilvēks. "Man bija divas iespējas - vai nu salūzt, vai dzīvot. Es nolēmu, ka gribu dzīvot, ka gribu baudīt dzīvi, ka gribu būt laimīga," "1188 play" raidījumā "Iečeko slavenību" saka Dina Zuzāne.

Viņas un Jāņa Zuzāna laulība ilga 40 gadus, līdz pagājušajā vasarā sabiedrību, kura uzskatīja Dinu un Jāni par ideālu pāri, pāršalca ziņa par šķiršanos.

"Mans vīrs ir manu bērnu tēvs un manu mazbērnu vectēvs. Es viņu cienu kā cilvēku un nevienam nekad neko sliktu par viņi netiekšu, " teic Dina.

Sievietēm, kuras pārdzīvo sāpīgu šķiršanos, viņa iesaka noskatīties Liepājas teātra izrādi "Pūt vējiņi". Tur var redzēt latviešu sievietes stāju, pašapziņu, seksapīlu.
Tagad, esot brīvas sievietes statusā, Dina var atļauties vairāk koķetēt, darīt to, ko vēlas, tikties ar draugiem kad vēlas. Viņa gan nesaka, ka kādreiz tas viņai būtu liegts, bet laulības laikā tomēr viņai nācās piemēroties dzīvesbiedra dienas ritmam, sajūtām.

Viņa šobrīd, kā pati saka, bauda dzīvi un ir apmierināta ar esošo stāvokli. "Bet, kas zina, varu arī "norauties"," draiski nosaka Dina.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas