Ivars Kalniņš pauž savu attieksmi pret Krieviju

tautaruna.lv 8.augusts 2022, 2:00
 
Vladislavs Proškins / F64
Plaši pazīstamais aktieris Ivars Kalniņš intervijā, kas norisinājusies jūlijā, sacīja, ka viņa pretkara nostāja un sirdsapziņa neļauj turpināt darbu agresorvalstī.
Ivars Kalniņš intervijā sacīja, ka turpmāk viņa dalība Krievijas projektos tiek pārtraukta. 73 gadus vecais aktieris apgalvo, ka nenožēlo savus darbus pagātnē, taču tagad tie viņam ir zaudējuši jebkādu nozīmi.
Intervijā kanālam "Living Nail" viņš pauž, ka ir pārliecināts, ka viņam vēl priekšā ir daudzas spilgtas lomas, jo pasaule neaprobežojas tikai ar Krievijas skatuvi.
"Un tik skumjas lietas liek atkal uz visu paskatīties nopietni. Protams, tas ir stāsts, kas paliks, bet man nepatīk dzīvot atmiņās. Gribu iet uz priekšu un redzēt gaismu. Lielāko daļu savas dzīves pavadīju uz padomju un krievu skatuvēm. Bet tagad nav iespējams būt divās vietās vienlaicīgi ," sacīja aktieris.

Iepriekš mākslinieks jau paudis savu negatīvo attieksmi pret karu Ukrainā, viņš ir sašutis par meliem, ka "Krievija ir piesārņojusi visu pasauli". Kalniņš seko līdzi notikumiem Ukrainā un nevēlas nostāties agresorvalsts pusē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas