Bijušā F1 pilota Šumahera "draugs" centies nopelnīt uz sportista nelaimi

tautaruna.lv 29.jūlijs 2022, 16:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Bijušais F1 pilots Mihaels Šumahers 2013. gadā piedzīvoja negadījumu slēpojot, krītot viņš atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā nonāca koma. Negadījums atstāja lielas sekas. Pēc negadījuma sportista ģimene cenšas izvairīties no liekas uzmanības.

Kā ziņo medijs "The Sun", sportista "draugs" centies iedzīvoties uz Šumahera nelaimes.

2016. gadā, trīs gadus pēc nelaimes gadījuma, pie Šumahera Ženēvā bija ieradies viņa draugs.

Nevienam nezinot un nepamanot, draugs bija nofotogrāfējis sportistu un pēcāk vēlējās par lielu naudu pārdot iegūtās fotogrāfijas.

"Draugs" centās uz Šumahera nelaimes nopelnīt vienu miljonu mārciņu. Tā kā ģimene vairās no sabiedrības un mediju uzmanības, viņi bija šokā, ka viņiem tuvs cilvēks spēj viņus nodot, lai nopelnītu.

Kopš notika nelaimes gadījums nekur netika publicētas jaunas sportista fotogrāfijas. Tāpēc "drauga" uzņemtie kadri bija ļoti ekskluzīvs materiāls.

Vācijas varas iestādes apstiprina, ka "nezināma persona" ir slepus uzņēmusi fotogrāfijas ar sportistu un piedāvājusi tās pārdot par lielu naudas summu.

Varas iestādes norāda, ka tā ir nosodāma rīcība, jo šādā veidā tiek pārkāptas sportista un viņa ģimenes privātums.

Brīdī, kad tika izplatītas ziņas, ka ģimenes "draugs" nopludinās fotogrāfijas, tika uzsākta izmeklēšana. Šobrīd izmeklēšana ir noslēgusies. Lai arī Šumahera "draugs" centās nopelnīt ar eksluzīvajām fotgrāfijām, tas viņam tomēr neizdevās un, kā liecina medijiem pieejamā informācija, neviens šīs fotogrāfijas nav publiskojis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas