Zināms, ar ko tiek atalgots princis Džordžs par labu uzvedību

tautaruna.lv 30.jūlijs 2022, 18:10
 
AP/Scanpix/Leta
Deviņus gadus vecais princis Džordžs, prinča Viljama un Keitas dēls, lai arī regulāri ir starmešu gaismā, tomēr ir tāds pats bērns kā visi citi. Izrādās, ka līdzīgi kā citiem vienaudžiem, arī viņam ir īpaši triki, kā saņemt kāroto, ziņo "Daily Star".

Tāpat kā lielākā daļa pasaules bērnu, topošais Lielbritānijas karalis ir atradis īpašu pieeju, kā panākt vēlamo. Īpaši labi tas viņam izdodas attiecībā uz savu mammu.

Džordžs, kuram tikko palika deviņi gadi, dara ko tādu, kas ir pazīstams visiem bērniem - veic dažādus darbus, lai pēc tam tiktu atalgots.

Džordžs bieži vien steidzas palīgā savai mammai, Keitai Midltonei, lai pēcāk varētu iegūt kāroto - papildus laiku pie TV, telefona vai datora ekrāna.

Karaļnamam pietuvinātas personas atzīst, ka Džordžs ir ļoti paklausīgs un apzinīgs, viņš regulāri palīdz saviem ģimenes locekļiem, tai skaitā pieskata un aizstāv savu jaunāko brāli un māsu.

"Viņš ļoti aizsargā savu jaunāko brāli un māsu, un dara visu iespējamo, lai palīdzētu mammai veikt mājsaimniecības darbus, īpaši, ja viņš ar to var nopelnīt papildu laiku pie elektronikas," medijiem ziņoja pārim tuvu pietuvināta persona.

Kembridžas pāra pirmdzimtajam bērnam, princim Džordžam, 22. jūlijā apritēja deviņi gadi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas