Latvijas TV dīva atklāj savu neparasto kāzu stāstu

tautaruna.lv 28.jūlijs 2022, 11:30
 
Pie tā, ka Diāna ar Jāni satikās, vainīgas Diānas draudzenes, kuras vienkārši uzrunāja simpātisko kaimiņu. Viņas piezvanījušas pie durvīm un pajautājušas svešam cilvēkam, vai viņš ir brīvs, smaidīgs un priecīgs, ja tā, lai zvana uz norādīto numuru. Jānis esot aizrakstījis, un tā abi iepazinās, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Jānis ar Diānu kopā ir jau septiņus gadus, ir četrgadīgs dēls. Doma par laulībām bijusi visu šo laiku. Bet reālas aprises doma ieguva vien pērn pirms Ziemassvētkiem, kad trešajā adventē abi devušies pirkt dāvanas un aizrunājušies par to, ka vajag dzīvei mērķi, un kāpēc gan lai tās nebūtu kāzas. Tiesa, abi nekad nav vēlējušies klasiskas kāzas.

Dzima doma doma, ka Diāna varētu visus uzaicināt uz savu dzimšanas dienu, kas plūdeni pārvērstos par kāzām. Ideja, kas dzima, ejot veikalā, ārā nākot jau bija realizācijai gatava. Un, kā abi saka, tāda tā diena arī izvērtās.

Kāzas notika Diānas dzimšanas dienā. Tiešām, tas bija pārsteigums un noslēpums visiem ciemiņiem, kas bija atbraukuši uz sporta spēlēm.

"Viesi nebrīnījās, ka es jau janvārī visus uzaicināju uz 29. dzimšanas dienu. Izsūtīju ielūgumus un izplūdu garās runās, ka tas būs viesu namā, kur es ar viesiem gribu pavadīt visu dienu. Būs sporta spēles, bet pēc tam vakarā būs balle. Un visi arī ieradās sportot gatavi. Lai arī lija lietus un laikapstākļi mūs nelutināja, mēs piedzīvojām tādu kopības un vienotības sajūtu… Paēdām uz ugunskura vārītu zupu, tad visi devās saposties tai vakara ballei," stāstīja Diāna.

To, ka balle un visu kopā sanākšanas patiesais iemesls ir kāzas, visi uzzināja pirms tam izspēlējot spēli - pa komandām minot krustvārdu mīklu, kurā katrai komandai bija jāatmin savs vārds. No šiem vārdiem kopā sanāca teikums, kas atklāja, ka būs kāzas: “Diāna un Jānis šodien viens otram saka “Jā”!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas