Mirdza Martinsone uztraucas, ka nespēs nomaksāt rēķinus

tautaruna.lv 4.augusts 2022, 0:30
 
F64
Dailes teātra aktrise Mirzda Martinsone, kas augustā svinēs 71.dzimšanas dienu, satraucas par nākamās sezonas apkures rēķiniem un straujo cenu kāpumu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Bažījas, vai spēs nomaksāt rēķinus" izdevumā "Privātā Dzīve".

Uz jautājumu, kā viņai klājas, Martinsone saka, ka spēj domāt tikai par drausmīgo karu Ukrainā un Latvijas drošību.

Satraukumu radot arī domas, kā viņa spēs nomaksāt rēķinus, jo viss ar katru mēnesi kļūst arvien dārgāks.

"Vērojot cilvēkus, var redzēt, ka viņiem ir grūti. Arī mani skar visas šīs lietas. Neesmu jau nekāda princese uz zirņa. Esmu viena no tautas," viņa saka.

Pēc Martinsones teiktā, viņas ienākumi nav tik lieli, lai varētu atļauties atpūsties kūrortā. Viņa cer uz valdības atbalstu, taču ticība nav liela.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 4

 
Anonīms
 

Ak, Džinnija, mana skaistā Džinnija...

29.jūlijs 2022, 5:37 Atbildēt

Tas vispār ir šausmīgi cilvēki,kas visu mūžu strādājusi nonāks uz nabadzības sliekšņa tai skaitā Martinsone,nu žēl,ka mums tāda valdība.Ka viņai nesanāk iet prasīt uz soc daļu palīdzību

29.jūlijs 2022, 15:49 Atbildēt

Par to jāsaka paldies valdībai Latvijas jo ir tādi likumi viņi var visu bet cilvēki kas mūžu sūri strādājis tagad ir uz nabadzības sliekšņa bet locekļi tik ceļ sev algas un priecājas kā vēl varētu kaut nozagt un izpārdot

31.jūlijs 2022, 16:33 Atbildēt

Žēl. Bet ne jau Mirdza Mārtinsone ir vienīgā, kas nespēs samaksāt rēķinus. Manai mammai 17 gadus darba vietā Latvijā nav paaugstināta alga.

4.augusts 2022, 11:35 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas