Menedžeris velta kritiku negadījumā cietušā Šūmahera ģimenei

tautaruna.lv 27.jūlijs 2022, 2:30
 
Action Image/Scanpix/Leta
Pavisam drīz būs pagājuši teju 10 gadi, kopš atvaļinājuma laikā smagas traumas guva F1 leģenda Mihaels Šūmahers. Kopš tā laika medijiem pieejama visai skopa informācija par sportista veselības stāvokli. Jaunākā informācija gan liecina, ka lielas skaidrības par sportista dzīvi nav arī viņa tuvākajiem līdzgaitniekiem.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", tad šoreiz leģendārā sportista ģimeni kritizējis viņa bijušais menedžeris Villi Vēbers.

"Nākamajā dienā pēc negadījuma es centos sazināties gan ar Šūmahera sievu, gan bijušo "Ferarri" bosu. Sākotnēji man teica, ka ir par agru, lai tiktos ar sportistu, bet pēc tam neviens vairs neatbildēja. Es negaidīju šādu attieksmi un joprojām esmu par to dusmīgs. Ir pagājuši jau deviņi gadi un šobrīd, iespējams, jau ir par vēlu," norāda V. Vēbers.

"Es vienmēr esmu darījis visu, lai aizsargātu šīs ģimenes privātumu, bet vienīgais, ko mēs no viņiem pēdējo gadu laikā esam dzirdējuši ir meli," uzsver kādreizējais sportista pārstāvis.

Vienā no pēdējām dokumentālajām filmām par leģendāro sportistu viņa sieva Korīna stāsta, ka šis ir bijis grūts laiks visiem. "Mihaels joprojām ir kopā ar mums, citāds, bet esam kopā. Un viņš dod mums spēku," norādījusi sportista sieva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas