Paskat, kur Reiniks nosvinējis dzimšanas dienu

tautaruna.lv 14.jūlijs 2022, 15:15
 
Vladislavs Proškins / F64 Photo Agency
Mūziķis Lauris Reiniks saviem sociālā tīkla instagram sekotājiem pavēstījis, ka šogad dzimšanas dienu nosvinējis kādā ļoti īpašā vietā.
"Dzimšanas diena Itālijā bija lieliska ideja. Paldies visiem par sveicieniem," pie sociālajā tīklā instagram ievietotā foto raksta mākslinieks.

Plašāku ieskatu no piedzīvojumiem Itālijā, kur viņš izbaudījis gan tradicionālo picu, gan paviesojies pilsētā pie Komo ezera, saviem sekotājiem L.Reiniks atrādījis īsajos stāstos jeb instagram story.

Dziedātājs, komponists, TV šovu vadītājs un aktieris Lauris Reiniks izklaides biznesā veiksmīgi un ar panākumiem darbojas kopš 1999.gada. Dzimis Dobelē, uzaudzis muzikālā ģimenē Tērvetē, izglītību ieguvis Jelgavas Mūzikas Koledžā un Latvijas Universitātē. Daudzpusīgais mākslinieks savu talantu un prasmes papildinājis arī filmu un TV aktieru skolās Losandželosā, ASV. Kā komponists un izpildītājs Lauris Reiniks ir izdevis 9 studijas albumus,radījis ierakstus 11 valodās, saņēmis vairāk kā 20 Nacionāla mēroga balvas un kļuvis par vienu no retajiem latviešu mūziķiem, kam izdevies gūt ievērojamus panākumus arī starptautiskā mērogā, īpaši Baltijas valstīs. Daudzo miljonu skatījumu dēļ Laura Reinika videoklipiem, Laikraksts “Diena” viņu ir nosaucis arī par YouTube karali Latvijā. Lauris Reiniks ir arī TV3 šova “Dejo ar zvaigzni” 1.sezonas uzvarētājs, teikts publiski pieejamajā informācijā mūziķa mājaslapā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas