Mairis Briedis izplata atklātu ierakstu Latvijas medijiem

tautaruna.lv 14.jūlijs 2022, 12:09
 
Romāns Kokšarovs/F64
Bokseris Mairis Briedis, kas pēdējā laikā jo īpaši tika kritizēts par savu nostāju Ukrainas kara jautājumā, vērsies pie Latvijas medijiem.

Sociālajā tīklā Facebook Briedis raksta, ka mediji, kas gribējuši pirms cīņas viņu iznīcināt, pazemot un likt cilvēkiem aizmirst, radīja arvien stiprāku atbalstu vilni.

"Mediji ,kas gribējuši pirms cīņas mani iznīcināt, pazemot un likt cilvēkiem aizmirst, radīja arvien stiprāku atbalstu vilni, par ko viņiem Liels Paldies. Paši tostarp parādījuši īsto seju kuru mēs neaizmirsīsim.

Jūs tikai izraisījāt par sevi lielo sašutumu gan visā Latvijā, gan ārpus tās. Ne tikai mans boksa ceļš paliks vēsturē, bet arī jūsu škībā liekuligā seja.

Paldies atsevišķiem medijiem par neiejaukšanos šajā netīrajā spēlē, jūsu neitralitāte rada gaismu un cerību, ka vēl palikuši adekvāti cilveki šajā jomā, jo arī, dzenoties pakaļ reitingiem, var ļoti cienīgi.

Jūs gribējāt likt man pagriezt muguru Latvijai, bet viņa nav vainīga un viņa nav jūs, bet mūsu tauta," pauž Mairis.
Viņš arī pateicas saviem atbalstītājiem un atklāj, ka savu nostāju par karu esot izteicis zem liela spiediena.
"Gribu pateikt milzīgu paldies saviem atbalstītājiem, saviem faniem, jūs esat labākie un es vienmēr to esmu zinājis. Tik lielu atbalstu patiesībā sen neesmu guvis. Ar mani palikuši stiprākie, īstie un patiesie, uzticamie un saprotošie un tieši tādus es gribēju redzēt cilvekus sev apkārt. Jo, kam vajadzēja, visu saprata perfekti, (savu nostāju par karu, starp citu, izteicu zem liela spiediena nevis savas gribas pēc). Bet es ne par ko nenožēloju."

Iepriekš vēstījām, ka sociālajos tīklos boksera Maira Brieža fani publiski novēršas no sportista.

Sabiedrība par titulētā boksera Maira Brieža izteikumiem un neviennozīmīgo nostāju diskutē jau kādu laiku. viņa izteikumu un nostājas dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas