Par Mairi Briedi Latvijas medijos izplata nepatiesu informāciju

tautaruna.lv 13.jūlijs 2022, 11:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Bokseris Mairis Briedis sociālajā tīklā Facebook pauž neapmierinātību, ka par viņu Lavijas medijos izplatīta melīga informācija.

Kā tika vēstīts, bokseris Mairis Briedis izslēgts no "TM Fighting Team" komandas. Pats sportists šo informāciju sauc par meliem.

"Paldies ka izslēdzāt mani no organizācijas, kuras biedrs es nekad neesmu bijis un atkal mediji nav pārbaudījuši informācijas patiesumu un izplatījuši to mūsu tautai, par tādām rīcībām būtu jāievieš atbildība par nepatiesas informācijas izplatīšanu un kārtīgus sodus, lai nākamreiz padomātu, pirms publicēt un pārpublicēt melus!

Redzot, ka par mani raksta 90% melus es varu tikai nojaust, cik daudz melus iebaro valsts mediji tautai par visiem pārējiem jautājumiem," savu nostāju pauž Mairis.

Tomēr Briedis arī izsaka pateicību, kas viņu atbalsta, neskatoties ne uz ko.

"Katru reizi lasot par kādu personību, aizdomājos, cik daudz tur vispār ir patiesības, jeb tikai visa dezinformācija tiek vērsta pret konkrētām personām un pēkšņa komentāru ieslēgšana bija tik nepiesēgti naiva. Atkal un atkal apbrīnoju cilvēkus, kas visu saprot un skatās tam visam pāri! Paldies Jums cilvēki!"

Iepriekš vēstījām, ka sociālajos tīklos boksera Maira Brieža fani publiski novēršas no sportista.

Sabiedrība par titulētā boksera Maira Brieža izteikumiem un neviennozīmīgo nostāju diskutē jau kādu laiku. viņa izteikumu un nostājas dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas