Bokseris Zutis velta skarbus vārdus Mairim Briedim

tautaruna.lv 13.jūlijs 2022, 17:30
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Šī nedēļa sākusies ar kārtējo skandālu, kurā pieminēts boksera Maira Brieža vārds. Proti, "TM Fighting Team" pirmdien sociālajā tīklā facebook paziņoja par Maira Brieža izslēgšanu no savām rindām. Atbildi parādā nepalika arī bokseris Mairis Briedis, kurš dienu pēc sava paziņojuma publiski saņēmis kritiku no boksera Kristapa Zuša.
"Sakarā ar mums nepieņemamu nostāju par okupantu iebrukumu Ukrainā, no “TM Fighting Team” rindām tiek izslēgts Mairis Briedis. Mēs kā patriotiska organizācija vēlamies distancēties no cilvēkiem, kuri uzskatāmi izrāda atbalstu Krievijas agresijai. Tādiem cilvēkiem nav vieta komandā, kuras pamatprincipi ir patriotisms un lojalitāte pret savu valsti," pirmdien sociālajā tīklā facebook rakstīja komandas pārstājvi.

Viņiem atbildējis arī bokseris Mairis Briedis, norādot, ka "paldies, ka izslēdzāt mani no organizācijas, kuras biedrs es nekad neesmu bijis." Tālāk sportists veltījis arī kritiskus vārdus medijiem, kas šo ziņu publicējuši.

Otrdien bokseris Kristaps Zutis sociālajā tīklā facebook publicējis video, kurā velta kritiku M.Briedim.

Portāls tautaruna.lv jau vēstīja, ka neilgi pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā bokseris Mairis Briedis saņēmis kritiku par neitrālo nostāju Ukrainas kara kontekstā. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas