Latvijas medijos izskan nepatiesa informācija par Andri Lielo

tautaruna.lv 12.jūlijs 2022, 10:30
 
Dāvis Ūlands/F64
No Krievijas aizbēgušais aktieris Andris Lielais sociālājā tīklā Facebook raksta, ka par viņu vienā no Latvijas TV kanāliem tiek izplatīta nepatiesa informācija.

Andris Lielais atklāj, ka baumas skar gan viņa privāto dzīvi, gan profesionālo darbību.

"Velta Puriņa un Ilga Kreituse TV24 raidījumā “Dienas personība” nolēma publiski patenkot.

Izrādās ka Velta ar savām ausīm ir dzirdējusi ka mana sieva ir augsta Krievijas ģenerāļa meita. Patiesība - mana sieva ir izaugusi bez tēva, viņu izaudzināja vecmāmiņa ar vecotēvu. Profesore Kreituse paziņoja ka man ir bijis neskaitāms sievu skaits. Patiesība - es aprecējos 1985. gadā ar Irīnu Lielo un jau 37 gadus dzīvojam kopā. Kreituse arī apgalvo ka es Latvijas teātrim neesot vajadzīgs. Patiesība - nupat kā atteicos no ļoti vilinoša piedāvājuma. Pārstāstīt visas tenkas nav jēgas. Domāju, ka tas ir tikai sākums. Nav pat pagājusi viena diena, kā tiku pieteikts kā nākamās Saeimas deputāta kandidāts," raksta Lielais.

Viņš ar;i ar ironiju piebilst: "Lai tenku žanrs tiktu izturēts līdz galam, gribu cienījamām dāmām aizsūtīt pa saulespuķu sēklu turziņai."

Kā iepriekš vēstījām, Krievijā ilgstoši dzīvojošais latviešu aktieris Andris Lielais "aizbēdzis" no tās un gatavojas atteikties no šīs valsts pilsonības.

Intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" Lielais pastāstīja, ka ir atgriezies Latvijā, no Krievijas aizbraucot "bez dokumentiem un atļaujas izbraukt". Viņš pauda, ka pēc Krievijas īstenotā kara nosodījuma viņš saņēmis "nopietnu zvanu ar tekstu, ka jāpazūd", pēc kā caur Baltkrieviju un Lietuvu ar draugu palīdzību nonācis Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas