Laima Vaikule atgriezusies Latvijā

tautaruna.lv 14.jūlijs 2022, 5:00
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Populārā dziedātāja Laima Vaikule tikko atgriezusies no ilgas prombūtnes Amerikas Savienotajās Valstīs, dalās par saviem iespaidiem un iecerēm: "Man liels prieks, ka atgriežoties, Latvijā mani sagaida lieliska vasara, mani mīļie mājinieki un mani sen nesatiktie draugi Alla Pugačova un Maksims Galkins.
Amerikā arī bija daudz interesantu piedzīvojumu, iespaidu un izaicinājumu, iegūti jauni draugi un strādāts pie radošām iecerēm, bet nekas nevar būt labāk, kā atgriezties mājās, šeit Jūrmalā.

Man ir neizsakāmi žēl un tiešām skumji, ka nācās pārcelt manu festivālu uz nākošo gadu, jo mums nebija citas izvēles. Esmu ļoti pateicīga maniem uzticamajiem faniem un festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" apmeklētājiem par viņu pacietību un sapratni. Jo es gribu būt droša, ka tas uz ko aicinām skatītājus, ka tas ir pats labākais, ko spējam sniegt, ka programma būtu tādā kvalitātē, par kādu es varu būt droša un pārliecināta.

Tomēr es ļoti priecājos, ka jau tūlīt man būs daudz iespēju dažādiem randiņiem ar skatītājiem. Esmu enerģijas pilna un uzlādēta, jo nekas nevar būt iedvemojošāk, kā atkal satikties ar saviem skatītājiem. Esmu pēc tā tik ļoti noilgojusies. Tiksimies koncertos jau pavisam drīz!" pauda Vaikule.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas