VIDEO. Bijusī "1. kanāla" redaktore Ovsjaņņikova atgriezusies Krievijā

tautaruna.lv 8.jūlijs 2022, 10:07
 
SCANPIX
Bijusī Krievijas "Pirmā kanāla" redaktore Marina Ovsjaņņikova, kura marta vidū Krievijas TV ēterā parādījās ar plakātu "Apturiet karu, neticiet propagandai, šeit jums melo" un pēc īslaicīgas aizturēšanas pameta valsti, nule kā atgriezusies Krievijā, liecina mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietotais video.

Viņa video apgalvo, ka ir noilgojusies pēc bērniem.

Uz jautājumu, kā ir atgriezties valstī, no kuras viņa iepriekš viņa ir aizmukusi, viņa lakoniski atbild: "Brīnišķīgi". Savukārt jautājumu "Kā viņa jūtas brīdī, kad viņu ienīst abas konfliktas puses?" Ovsjaņņikova atstāja bez atbildes.

Portāls NRA jau rakstīja, ka 14. marta vakarā "Pirmā kanāla" tiešraides ziņu programmā "Vremja" ("Laiks") brīdī, kad raidījuma vadītāja Jekaterina Andrejeva runāja par valdības plāniem sankciju ietekmes mīkstināšanai, viņai aiz muguras parādījās Ovsjaņņikova ar plakātu, uz kura bija rakstīts "NOWAR (nē karam). Apturiet karu, neticiet propagandai, šeit jums melo. Russians against war (krievi pret karu)". Pēc protesta Ovsjaņņikova tika aizturēta, un tiesa viņai piesprieda 30 000 rubļu (aptuveni 250 eiro) naudas sodu. Vēlāk viņa tika atbrīvota. Pēc tam viņa devās uz ārzemēm.

Vēlāk viņa lūdza Rietumvalstis atcelt sankcijas pret Krieviju.

"No tām cieš pirmām kārtām vienkāršie cilvēki. Mana māte invalīde nevar nopirkt nepieciešamās zāles. Mana meita nevar samaksāt par skolas pusdienām ar savu virtuālo karti. Veikalu plauktos nav cukura, beidzas saulespuķu eļļa un higiēnas līdzekļi," žēlojās Ovsjaņņikova.

Pēdējos menešus viņa strādāja Vācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas