Mediju eksperta Toča izteikumi nokaitina sabiedrību

tautaruna.lv 7.jūlijs 2022, 19:00
 
Pixabay
Mediju eksperta Sandra Toča ieraksts Twitter izraisījis dusmu vilni par viņa pausto nostāju.

Lūk, ieraksts:

Ieraksts izpelnījies nievas un nosodījumu, arī dusmas. Daži piemēri:

"Īstenībā man vnk ir kauns par točiem un šleseriem, kuri uzskata, ka viņiem nav pienākums nostāties cilvēcības pusē. Es Točam varu tikai atbildēt, ka es savukārt nosodu idiotus, kas domā, ka krievijas iebrukums un karš Ukrainā uz viņiem neattiecas. Jo Ukraina šobrīd karo burtiski par katru no mums," raksta Ģirts.

Žaklīna: Tas tiešām ir šausmīgi. Visa pasaule, pat tālā Austrālijā cilvēki ir pret, bet viņš lepni stāv starp ierakumiem. Tā nav politika, tie nav viedokļi uz, kuriem, katram savas tiesības. Karš ir karš, karā nevar stāvēt starp ierakumiem, jāizvēlas puse- dzīvība, vai nāve, jo pa vidu vienkārši kāda puse novāc.

Diāna: Kamēr nešauj paša un mīļo pakaļās, tikmēr var būt ērti neitrāls. Dēļ tādiem šobrīd notiek noziedzīgais karš Ukrainā. Nolādētā zemes nasta, atvainojiet.

Sandra: Empātijas iztrūkums ir narcisisma disfunkcijas pazīme. Tātad slimība.

Valts: Šobrīd aģenti un uzpirktie kangari lieliski izgaismojas

Ģirts: Viņi nevar nostāties cilvēcības pusē , jo ir absoluti egoisti pēc būtības, turklāt rokas sasmērētas līdz elkoņiem. Viņi tikai atspoguļo savus pasūtītājus kremlī un nīst gan mūsu valsti, gan tās kultūru.

Diāna: Vai tā nav nopietna diagnoze, ja esi vienaldzīgs pret cita ciešanām? Vai tāds ir normāls / līdzvērtīgs / līdzatbildīgs / līdztiesīgs civilizētas sabiedrības loceklis ...?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:29

Jaunākās diskusijas