Popzvaigznes māsa atklāj, ka bijusi atkarīga no medikamentiem

tautaruna.lv 10.jūlijs 2022, 19:49
 
AFP/Scanpix/Leta
Amerikāņu dziedātājas Mailijas Sairusas māsa Noa Sairusa publiski paziņojusi, ka bijusi atkarīga no "Xanax", ziņo "Daily Mail".

"Xanax" ir benzodiazepīnu grupas psihotropā viela. "Xanax" darbojas kā īsas un ātras iedarbības pretstresa līdzeklis, tāpēc to daudzās pasaules valstīs izplata kā recepšu zāles, lai ārstētu panikas un nemiera traucējumus. "Xanax" cilvēki mēdz lietot arī apbreibinošos nolūkos.

22 gadus vecā Noa intervijā žurnālam "Rolling Stone" atklāja, ka pirmo reiz šos medikamentus pamēģināja 18 gadu vecumā, kad viņai bija apkārt cilvēki, kuri nodrošināja vieglu piekļuvi šim medikamentam.

"Mans draugs tajā laikā, kad man bija 18, bija pirmais cilvēks, kas man iedeva Xanax, un tas kļuva par veidu, kā mēs sadraudzējāmies. Es domāju, ka es gribēju viņam patikt," sacīja dziedātāja Noa.

"Es gribēju būt tas, ko viņš gribēja un kas, viņaprāt, ir foršs."

Noa neatklāja tā laika drauga vārdu, bet kā liecina publiski pieejama informācija, tad 2018. gadā, kad viņai bija 18 gadi, viņa satikās ar reperi Lil Xan.

Noa atzina, ka reiz intervijas laikā, šī medikamenta dēļ, esot aizmigusi.

"Es ... nevarēju noturēt galvu augšā vai noturēt acis vaļā, jo biju tik tālu prom. Tā vienkārši kļūst par tumšu bedri, bezdibeni," vaļsirdīgi atzina Noa.

Noa Lindsija Sairusa ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu autore un aktrise. Viņa ir dziedātājas Mailijas Sairusas jaunākā māsa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas