Atkal publicēti neglaimojoši video par ASV prezidenta dēlu

tautaruna.lv 8.jūlijs 2022, 19:45
 
Scanpicx
Publicētajos video Hanters Baidens ir redzams, kā filmē sevi smēķējam narkotikas un sev pieskaroties, tēva Džo Baidens finansētās attīrīšanās programmas laikā, ziņo portāls "DailyMail".

Prezidenta dēls , 52 gadus vecais Hanters Baidens, 2019.gada pašrocīgi uzņemtajā video, kails peldas ūdenī, zaļā gaismā, spēlējas ar sevi. Mobilā telefona video iegūts no viņa pamestā klēpjdatora.

Viņš uz īsu brīdi aiziet, lai paņemtu kādu skārdeni un vēlāk smēķē narkotikas, redzams video.

DailyMail.com redzētās īsziņas apstiprina, ka septiņu minūšu klips tika ierakstīts Blue Water Wellness Ņūberiportā, Masačūsetsā , kur Hanters rezervēja peldēšanas terapijas sesiju 2019. gada 30. janvārī.

Tikai mēnesi iepriekš Hanters bija nosūtījis īsziņu savam tēvam Džo, sūdzoties, ka viņam nav pietiekami daudz naudas ārstēšanas programmai, papildus rēķiniem un alimentiem.

"Čau, tēt, es esmu mēģinājis atrisināt dažas tūlītējas finansiālas problēmas — alimentu izmaksas un mans rēķins par šo programmu, bet nauda, ​​uz kuru es rēķinos, nesanāks līdz nedēļas beigām.

'Vai man ir iespējams noformēt vēl vienu īstermiņa aizdevumu tādā pašā apmērā un es to nosūtīšu atpakaļ ne vēlāk kā 10 dienu laikā. Man patiešām ir neērti jautāt, un es zinu, ka šobrīd ir negodīgi jūs nostādīt šādā stāvoklī," Hanters rakstīja 2018. gada 4. decembrī.

"Hanter, pasaki man, kas tev vajadzīgs. Nav problēmu,” atbildēja topošais prezidents. 'Labi, kā tu to vēlies, es varu samaksāt tieši mācību maksu un viņu mājokli, bet pārējo atdot tev," rakstījis Baidens.

Džo Baidens vēlāk piekrita pārskaitīt savam dēlam USD 75 000, lai segtu izmaksas, kā arī papildu USD 20 000 par ārstēšanas programmu Ņujorkā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas