Roberto publicē īpašus pateicības vārdus palīgiem Latvijā

tautaruna.lv 7.jūlijs 2022, 21:30
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Itālis Roberto Meloni, kurš jau vairākus gadus mitinās Latvijā, sociālajā tīklā instagram publicējis sirsnīgus vārdus tautiešiem, kuri pēc nepatīkamajiem notikumiem Madridē šeit viņam snieguši palīdzīgu roku.

Kā sociālajā tīklā facebook raksta Roberto, tad viesojoties Madridē, viņš apzagts. Īsā mirklī nozagts viņa telefons, bankas kartes, dokumenti, nauda un vadītāja apliecība.

Atlidojot uz Latviju, viņu kārtējo reizi pārsteigusi mūsu tautieši sirsnība un pieklājība. "No policijas stacijas es piezvanīju uzreiz Swedbank Latvia, kas zibenīgi reaģēja un nobloķēja abas kartes. Nākamā dienā (22 jūnijā) es piezvanīju Latvijas Mobilais Telefons , kas arī tikpat strauji apturēja manu telefona numuru. Šodien pie TK Spice Latvijas Mobilais Telefons ļoti izpalīdzīgi darbinieki risināja visādas ķibeles un tiku pie sava numura un interneta pieslēguma. Turklāt, pateicoties Apple Latvia darbiniekiem tiku pie jauna ID Apple paroli un visus datus no nozagta telefona. Un šo visu īstenojas pusotras stundas laikā.Un nav viss, 26 minušu laikā saņemu jauno vadītāja apliecību pateicoties CSDD un Baibai," sociālajā tīklā instagram raksta Roberto.

"Es gribēju vienkārši pateikt šiem cilvēkiem liels paldies, jo es jutu tik mierīgs, sargāts un priecīgs šeit Latvijā," pateicības vārdus palīgiem velta slavenība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas