Kur bija ātrāk? Cilvēki dalās pārdomās par Indraša paziņojumu

tautaruna.lv 7.jūlijs 2022, 14:30
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Vairākas dienas pēc tam, kad medijos plaši apspriesta ziņa par latviešu hokejista Mika Indraša iespējamo pievienošanos KHL klubam "Spartak", klusēšanu pārtraucis arī pats sportists. Tiesa, par spīti hokejista izklāstam par notikušo, mikroblogošanas vietnē twitter nerimst diskusijas par notikušo.

"Vajadzēja nedēļu, lai šo uzrakstītu? Labāk vēlāk kā nekad, bet ticamība nav,' raksta kāds twitter lietotājs.

"Pēc nedēļas viens ir atjēdzies. Ilgi gan vajadzēja domāt, ko teikt. Pēc būtības šādam paziņojumam vajadzēja būt uzreiz, ja nebija taisnība. Un vēl neesot atbildējis uz žurnālistu zvaniem. Tāpat neredzu jēgu viņu aizstāvēt, savu reputāciju ir nolaidis podā," diskusijā uzsver kāds cits komentētājs.

Tikmēr uzņēmējs Dainis Liepiņš norāda, ka Miks neesot parakstījis līgumu ar KHL klubu. "Tieši otrādi, nosūtījis viņiem ziņu, ka atsakās no piedāvājuma!Krievi kā atriebjoties par to esot izplatījuši informāciju par līguma noslēgšanu! Mūsu žurnālisti protams vispirms izplatīja krievu dezinformāciju, nevis pajautāja Mikam..."

Tikmēr žurnālists Ulvis Brože norāda, ka "viss nav balstījies tikai uz vienu Spartak paziņojumu - Mika Indraša līgums ir reģistrēts KHL. Bija vai nebija, ir vai nav - tālāk katrs var spriest pats. Ņemot vērā arī to, ka klusēts sešas dienas, kaut iespēja izteikties bija jau pirmajā vakarā."

Savu viedokli mikroblogošanas vietnē twitter šajā jautājumā paudis Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs. "Paldies M.Indrašim par skaidrojumu. Atgādinājums mums par to, kādas riebīgas provokācijas veic Krievijas propaganda, neuzķeramies!"

Jau vēstīts, ka otrdien, 5.jūlijā, sociālajā tīklā instagram hokejists Miks Indrašis publicēja ierakstu, kurā skaidroja, ka informācija par viņa pievienošanos KHL klubam "Spartak" ir meli. "Spartak" publiskotā informācija par manu pievienošanos šim klubam nav patiesa, manās rokās nav spēkā esošs līgums ar šo klubu! Tieši pretēji- man ir spēkā esošs līgums ar citu komandu! "Spartak" ir neapmierināts par manu atteikšanos spēlēt Krievijā, tādēļ šāda rīcība no viņu puses!" raksta Miks. Viņš arī uzsver, ka nosoda karu Ukrainā. "Es nosodu Krievijas karu Ukrainā! Agresora valstī nespēlēšu! Esmu Latvijas patriots un savu attieksmi pret savu valsti vienmēr esmu paudis laukumā, velkot izlases kreklu deviņos Pasaules čempionātos pēc kārtas!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas