Latvijā ieradies mūziķa Eilanda draugs no Ukrainas

tautaruna.lv 7.jūlijs 2022, 16:15
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Latviešu mūziķis Ralfs Eilands jau neilgi pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā ne vien pauda skaidru nosodījumu Krievijas rīcībai, bet kopā ar citiem entuziastiem piedalījās koncertu un gājienu rīkošanā, paužot skaidru atbalstu Ukrainai. Mūziķis arī vairākkārt publiski dalījies ar stāstu par savu Ukrainā mītošo draugu Volodimiru, kurš šonedēļ ieradies Latvijā.
"Atceries manu ukraiņu draugu Volodimiru? Viņš ir veiksmīgi ticis Latvijā! Man ir tāds prieks atkal satikt savu draugu sveiku un veselu! Lai arī Vova turpinās informēt gan Latvijas, gan citu valstu medijus par notiekošo Ukrainā, viņš priecāsies tikt arī citādi nodarbināts," sociālajos tīklos publicētajā ierakstā raksta mūziķis.

"Ja Tev ir pozīcija, kurā šis TV, radio raidījumu vadītājs un žurnālists varētu piestrādāt, tad priecāšos par ziņu. Vova Latvijā ir līdz 22. augustam," vēsta R.Eilands.

Portāls "Tauta runā" jau vēstīja, ka šīs gada jūnijā mūziķis viesojās TV24 raidījumā "Uz līnijas", kur skaidroja, kāpēc tik daudz uzmanības pievērš problēmām Ukrainā.

Mūziķis uzskata, ka ukraiņi šobrīt ir latviešu "brāļu tauta" un viņa paustais atbalsts Ukrainai nenozīmējot, ka viņš neredzētu problēmas mūsu valstī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:50

Jaunākās diskusijas