Magone Burka dalās ar ieteikumu, kā pārvarēt grūtus laikus

tautaruna.lv 6.jūlijs 2022, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Pēdējo mēnešu laikā plaši tiek diskutēts par to, cik lielu slogu iedzīvotāju maciņiem un mājsaimniecībām radīs pieaugošās apkures, elektroenerģijas un pārtikas cenas. Kamēr valdība spriež par risinājumiem, kā palīdzēt iedzīvotājiem, tikmēr TV šovu dalībniece Magone Burka sniegusi savus ieteikumus, kā pārvarēt grūtus laikus.

Aizvadītajā TV sezonā kanāla STV skatītāji varēja sekot līdzi Magones Burkas un viņas ģimenes ikdienas gaitām šovā "Slavenības bez filtra". Arī tajā dāma parādīja, ka ir čakla saimniece un pašas rokām spēj sagadāt iztiku savai ģimenei.

Arī sociālajā tīklā instagram saviem sekotājiem Magone publicējusi vērtīgus ieteikumus, kā sevi un savu ģimene nodrošināt laikā, kad viss paliek arvien dārgāks.

View this post on Instagram

A post shared by Magone Burka (@magone.burka)

"Mīļie cilvēki, gadi būs grūti. Lasiet, marinējiet, žāvējiet, lai ģimenēm ir ko paēst. Lai ir veselība, vitamīni un iekrājumi. Ticiet man, būs grūti - daudz grūtāk nekā jau ir," iesaka TV zvaigzne.

Magone Burka ir latviešu dzejniece, TV šovu dalībniece, kura plašāku atpazīstamību iemantoja pēc dalības TV3 projektā "Saimnieks meklē sievu". Pēc tam dāma devās uz Angliju, taču pēc atgriešanās Latvijā ar ģimeni mitinās Gulbenes pusē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas