Miks Indrašis vairs neklusē - vai tiešām pievienojies Krievijas hokeja klubam?

tautaruna.lv 5.jūlijs 2022, 10:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Tika vēstīts, ka latviešu hokejists Miks Indrašis savu karjeru turpinās Krievijas komandā Maskavas “Spartak”. Sportists par to tika asi kritizēts, bet pats viņš ilgu laiku situāciju nekomentēja. Beidzot Indrašis vairs neklusē - viņš atklāj, ka informācija par pievienošanos klubam "Spartak" ir meli.
Kā sociālajos tīklos uzsver Indrašis, viņa rokās nav oficiāli noslēgts līgums ar šo klubu.

""Spartak" publiskotā informācija par manu pievienošanos šim klubam nav patiesa, manās rokās nav spēkā esošs līgums ar šo klubu! Tieši pretēji- man ir spēkā esošs līgums ar citu komandu! "Spartak" ir neapmierināts par manu atteikšanos spēlēt Krievijā, tādēļ šāda rīcība no viņu puses!" raksta Miks.

Viņš uzsver, ka nosoda karu Ukrainā.

"Es nosodu Krievijas karu Ukrainā! Agresora valstī nespēlēšu! Esmu Latvijas patriots un savu attieksmi pret savu valsti vienmēr esmu paudis laukumā, velkot izlases kreklu deviņos Pasaules čempionātos pēc kārtas!"

Tāpat Miks uzrunā savus nelabvēļus.

"Redzēju, ka šajā dienās daudzi raksta - “šajā situācijā var redzēt manu īsto nostāju”, to pašu gribu teikt par visiem inteliģentajiem cilvēkiem, kas pauda savu neadekvāto un nepatīkamo viedokli manā virzienā balstoties uz neapstiprināto informāciju medijos un sociālajos tīklos un pieņemot, ka tā ir vienīgā patiesā informācija."

Kā tika ziņots iepriekš, latviešu hokejists Miks Indrašis savu karjeru turpinās Krievijas komandā Maskavas “Spartak”, paziņojusi vienība. Līgums ticis noslēgts uz vienu gadu.

Pēc Krievijas karadarbības uzsākšanas Ukrainas teritorijā aprīļa beigās tika pieņemts grozījums Sporta likumā, kas paredz, ka sportistiem un sporta darbiniekiem ir liegts iesaistīties jebkādās sacensībās, kas norisinās Krievijā vai Baltkrievijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:47

Jaunākās diskusijas