Baumo par bijušā Krievijas prezidenta neveiksmīgo pašnāvības mēģinājumu

tautaruna.lv 8.jūlijs 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums
Sociālajā tīklā "Telegram" baumo par bijušā Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva neveiksmīgo pašnāvības mēģinājumu, raksta ukraiņu portāls "TSN.ua".

Sociālā tīkla "Telegram" kanāls "GeneralSVR" 28.jūnijā dalījies ar ierakstu, kuru apskatījuši jau aptuveni 8000 vietnes lietotāju.

"Ņemot vērā faktu, ka kanāls vairākkārt publicējis informāciju, kas vēlāk tika apstiprināta, ir pamats uzskatīt, ka tās var arī nebūt baumas, " raksta ukraiņu ziņu portāls "TSN.ua".

"Vakar vakarā tika novērsts bijušā Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva pašnāvības mēģinājums. Uzkopjot Dmitrija Medvedeva kabinetu, kāda kalpotāja nejauši pamanīja vairākas aprakstītas papīra lapas uz galda un uz grīdas. Atklājot piecas sarakstītās pašnāvības piezīmes versijas, sieviete nekavējoties ziņoja apsardzei. Apsardze atrada Dmitriju Medvedevu stipri iereibušu un ar pistoli labajā rokā. Pēc neilgas pierunāšanas Medvedevs atdeva pistoli,kura, kā izrādījās, bija pielādēta. Pie Medvedeva tika atrasta vēl viena zīmīte, iespējams, sestā galīgā versija. Par visu nekavējoties tika ziņots Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam. Putins pavēlēja Medvedevam vairs nedot alkoholu un kontrolēt katru viņa soli," raksta kanāls.

Medvedevs savās piezīmēs it kā rakstīja, ka ienīst karu un nevar izturēt pazemojumu, kas piemeklējis viņu un viņa valsti.

"Piezīmēs Medvedevs rakstīja, ka nespēj izturēt pazemojumus un garīgās ciešanas, jūtas nevērtīgs un ne uz ko nespējīgs, ienīst karu un tos, kas to sāka, un vainoja Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, Juriju Kovaļčuku un Nikolaju Patruševu. Vienā piezīmes versijā Medvedevs raksta, ka viņam ir apnicis būt par marioneti. Gandrīz viss rakstītais ir haotisks un emocionāls, visticamāk, rakstīts reibumā," raksta kanāls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas