Uzņēmējdarbības ģēnijs un miljardieris Brensons atsaucies Zelenska uzaicinājumam un apmeklējis Ukrainu

tautaruna.lv 30.jūnijs 2022, 15:15
 
Ekrānuzņēmums
Britu miljardieris sers Ričards Brensons apmeklējis Ukrainu, lai tiktos ar prezidentu Volodimiru Zelenski un redzētu daļu no postījumiem, kurus izraisījis Krievijas iebrukums, ziņo portāls "Independent".

Pēc Ukrainas līdera uzaicinājuma uzņēmējs un "Virgin Group" dibinātājs trešdien tikās ar Zelenska kungu, ārlietu ministru Dmitro Kulebu un Ukrainas biznesa līderu grupu.

Sers Ričards sacīja, ka tikšanās mērķis ir "uzzināt, ko uzņēmumi sadarbībā ar pilsonisko sabiedrību un valdībām var darīt, lai visefektīvāk atbalstītu Ukrainu".

Miljardieris apmeklējis dzīvojamo rajonu ar iznīcinātu bērnudārzu, kuru nesen skāra Krievijas raķešu trieciens, sers Ričards devās uz Gostomeļas lidostu, lai apskatītu Antonova AN-225, pasaulē lielākās transporta lidmašīnas, kas bija pazīstama ar nosaukumu Mriya (Sapnis), paliekas.

Ričards Brensons sacīja: “Ir skaidrs, ka šāda veida uzbrukumi nav nejauši un patvaļīgi. Tie ir daļa no apzinātas stratēģijas, lai izplatītu bailes un teroru Ukrainas civiliedzīvotāju vidū. Es ceru, ka vainīgie tiks saukti pie atbildības."

"Virgin" dibinātājs apmeklējumu kara plosītajā valstī nosauca par "pazemojošu un emocionālu pieredzi".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas