"Manuprāt, viņš ir āksts", Lato Lapsa televīzijā nievājoši izsakās par bijušo iekšlietu ministru

tautaruna.lv 7.jūlijs 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Bijušajam iekšlietu ministram Mārim Gulbim publicists Lato Lapsa velta nievājošu vērtējumu TV24 raidījumā "Preses klubs".

Žurnālists un publicists Lato Lapsa TV24 raidījumā "Preses klubs", reaģējot uz sižetu, kurā bijušais iekšlietu ministrs Māris Gulbis apgalvo, ka "Baidenam vajadzētu teikt: "Vladimir, tagad mēs ņemsim nost Kaļiņingradu par to, ko tu izdarīji Ukrainā," bet man ir aizdomas, ka nav vairs tādu Reiganu, Čērčilu. Par mīkstu ir Rietumvalstu līderi. Bet varbūt Latvijai un Lietuvai jāizdara melnais darbs un tie krievi jāsakauj?", smejas un met ar roku.

"Manā ieskatā Gulbja kungs ir āksts un tas, ko viņš runā, ir ākstība. Viņš ir izbijis politiķis, kas par visām varēm cenšas sev pievērst kaut kādu uzmanību. Lai viņš, cilvēks dzīvo," saka Lato Lapsa.

Uz Māra Gulbja teikto reaģējis arī bijušais Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs savā vietnes "Telegram" profilā.

Lato Lapsa norāda, ka uz Medvejeva teikto var skatīties tikpat nopietni, kā uz Ragozina izteikumiem, jo Medvedevs mūsu laikā esot "nodzēries deģenerāts, kurš pēdējos pāris mēnešos ir atmodināts no transa un Krievijā smejas, ka viņš pats uzbāžas ar intervijām".

Ekrānuzņēmums

Tekstā pieminētā tēma skatāma no 15 minūtes 34 sekundes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas