Raimonda Paula ierašanās Dzintaru koncertzālē izraisa jautājumus

tautaruna.lv 29.jūnijs 2022, 11:30
 
F64
Dzintaru koncertzāles atklāšanas koncertā gaidītākais mākslinieks bija Raimonds Pauls, taču skatītājiem nācās ilgi gaidīt, līdz Maestro kāpj uz skatuves, vēstīts Martas Martinsones materialā "Ierodas pirmais, uzstājas pēdējais. Kāpēc?" izdevumā "Kas Jauns".

Medijs vēsta, ka uz koncertu Dzintaru koncertzālē šoferis Paulu atveda teju stundu pirms sākuma, un viņš taisnā ceļā devās uz aizskatuvi.

Daudzi koncerta apmeklētāji ar nepacietību gaidīja Paula parādīšanos uz skatuves - viņš neparādījās koncerta pirmajā daļā, un arī tad, kad pēc pauzes sākās otrā daļa, Paula nebija.

Skatītāji bija neizpratnē, vai nav kas noticis, taču, tuvojoties koncerta izskaņai, uz skatuves tomēr tika sagaidīts Raimonds Pauls.

Skaidrojot situāciju, Pauls saka, ka ierasta lieta esot ierasties koncerta norises vietā pāris stundas pirms sākuma. Viņš vairs nevar atļauties uzstāties divas stundas, bet koncertā piedalījās kā viesis ar dažiem gabaliem. Šoreiz Pauls bijis teju pēdējais, kurš kāpa uz skatuves, bet pārējo koncerta laiku pavadījis koncertzāles telpās, kas sarūpētas māksliniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas