31 gada vecumā miris Krievijas dziedātājs

tautaruna.lv 23.jūnijs 2022, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Kļuvis zināms par 31 gadu vecā Levana Kbilašvili nāvi. Skatītāji viņu atcerējās kā muzikālā projekta "Balss" dalībnieku. Levans uzstājās projekta septītajā sezonā.

Par Levana Kbilašvili nāvi paziņoja slavenā Krievijas dziedātāja Ļubova Uspenskaja. Viņa ne tikai uzstājās ar viņu uz vienas skatuves, bet arī draudzējās vairākus gadus.

Dziedātāja atzina, ka traģiskā ziņa viņai bija īsts šoks, jo tieši vakar viņa sazinājas ar levanu par viņa uzstāšanos koncertā. Uspenskaja piebilda, ka viņa nevar atrast vārdus, lai aprakstītu skumjas par zaudējumu.

"Šodien es pazaudēju savu draugu, varētu teikt, brāli, jauno, talantīgo, daudzsološo mākslinieku Levanu Kbilašvili. Es nespēju noticēt, ka tas noticis, un rakstu šos vārdus tagad, kamēr manas asaras birst telefona ekrānā. Saņēmu no viņa ziņu un video no viņa koncerta, bet šodien viņa vairs nav..." pauž dziedātāja.

"Viņš gulēja mājās Maskavā. Jā, viss notika miegā. Viņš vienkārši nepamodās," sacīja Levana koncertu direktore. Viņa piebilda, ka, kad Levans tika atrasts, viņš gulēja, "it kā tikko būtu aizmidzis".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:27

Jaunākās diskusijas