Sauliete piedzīvo pamatīgu vilšanos; soctīkli reaģē

tautaruna.lv 21.jūnijs 2022, 3:45
 
Ekrānšāviņš
Pasūtot peonijas, Katrīne Sauliete piedzīvojusi pamatīgu vilšanos, ar ko dalījusies sociālās vietnes Instagram īsajos stāstos.

Kā atklāj K. Sauliete, viņa ar piegādi mājās pasūtījusi peonijas, kas izmaksājušas 17 eiro, taču atplaukuša pušķa vietā saņēmusi piecas neatplaukušas peonijas.

"Kas tas tāds ir?" - par saņemto pušķi saka K. Sauliete.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Video komentējuši arī mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji, kuri skaidro, ka peonijas vienmēr piegādā neizplaukušas, lai par tām būtu ilgāks prieks saņēmējam.

"Labrīt! Es atgādināšu, ka arī Jūsu pasūtītās peonijas būs pumpuros, kuri būs vaļā nākamās dienas laikā, lai nav kā šai dāmai. Peonijas tirgo pumpuros tāpēc, lai viņas jums max ilgi nostāvētu vāzē, atvērušies ziedi ir ļoti, ļoti īss prieks," skaidro Sintija.

Tāpat soctīklos izvērsusies diskusija par šo ziedu cenu.

"un.. 5gab. 17,50€ ?????!!!! KAS TĀ PAR CENU," pārsteigta ir Sintija.

"Pirms dažām dienām pasūtīju ziedu salonā pušķi. Tur teica, ka, ja gribu peonijas, cena būs augstāka, jo 1 gab. maksājot 5 eur," komentārā raksta cita Sintija.

"Nekad nepērku izplaukušas peonijas, jo tad viņu mūžs vāzē ir ļoti īss. Vienmēr ņemu nedaudz atvērušos pumpurus. Ignorēsim to šausmīgo cenu un viņas pušķim nav pilnīgi nekādas vainas," komentārā raksta Aija.

"Un man šķita ka RIMI 6€ par 5gab ir daudz... Nē, kāda ir gatava 17€ tērēt par 5gab peonijām.. PEONIJĀM!! TĀDU SUMMU PAR STĀDU VAR TĒRĒT, nejau pāris ziediem..." - sašutis ir Azraels.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas