Latvijas TV dīva sūdzas par notiekošo viņas mājā Rīgas centrā

tautaruna.lv 24.jūnijs 2022, 1:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Raidījuma “900 sekundes” moderatore Kristīne Komarovska dzīvo pašā Rīgas centrā – kādā daudzstāvu namā, kura pirmajā stāvā, nevienu iepriekš nebrīdinot, pirms aptuveni gada tika atvērts bārs, kurš šobrīd liedz naktsmieru teju katram ēkas iedzīvotājam, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
“Šis bāriņš lejā diezgan bravūrīgi dzīvojas. Un sanāk, ka jānāk ārā no rīta pa trepēm un jānovāc kāda sidra glāze un kāds benčiks jeb izsmēķi. Tagad tā pēdējā bēda mums ir šīs skaistās dekorācijas, kas, manuprāt, liecina par izpratnes trūkumu varbūt par to, kas tad ir arhitektūra un ka varbūt pie katra nama mēs nevaram karināt gluži klāt to, kas ienāk prātā," saka Kristīne.

Kristīne kopā ar citiem kaimiņiem - domubiedriem jau vērsušies pie mājas pārvaldnieka un centušies runāt arī ar bāra īpašnieku, taču viss velti - bāra īpašnieks iedzīvotājus dēvē par rasistiem un uzskata, ka tieši tas ir iemesls viņu neapmierinātībai. Kristīne gan apgalvo, ka tā ne pavisam neesot.

Sazinoties ar īpašnieku, viņš apgalvo, ka lampiņu pienaglošana esot saskaņota, un viņš lampiņas izlicis tikai tāpēc, ka paši klienti to esot pieprasījuši - lai bārs būtu labāk pamanāms un atpazīstamāks.

Bāra īpašnieka minēto atļauju, kas viņam esot, var izsniegt tikai Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments. Ēkas apsaimniekotājiem ir aizdomas, ka tādas atļaujas nemaz neesot. To apstiprina arī Rīgas Dome. Rīgas Domes pārstāve uzsver, ka uz šāda tipa ēkām papildus apgaismojums nav atļauts vispār. Tā kā lampiņu izvietošana nav saskaņota, Domes pārstāvji iedzīvotājus aicina vērsties ar oficiālu iesniegumu un tad lampiņas tiks noņemtas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Nesaprotu,kāpēc nav nekāda likuma ,kas ierobežotu skaļumu,ja tas traucē citiem.Es arī dzīvoju ciematā kur daži var uzvesties kā grib,dārdina basus tā kā logi grab,sajūta tāda ka pāļus dzen ,uz sūdzībām pašvaldība nereaģē,bet pamēģini zāliti laikā nenopļaut,tūlīt atskries policists ar protokolu zobos....,

21.jūnijs 2022, 21:57 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas