Reinika atzīšanās soctīklos rada komentāru vētru

tautaruna.lv 2.jūlijs 2022, 2:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātājs Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar neparastu atzīšanos, kas radījusi komentāru lavīnu.

Izrādās, ka mūziķis vēl ne reizi nav apmeklējis Latvijā populāru veikalu.

"Es joprojām neesmu ne reizi bijis Lidl. Tā man joprojām ir vieta ar noslēpumu. Paldies," raksta L. Reiniks.

Ieraksts izpelnījies vairāk nekā 50 komentāru, kuros cilvēki dalās gan ar savu pieredzi, gan ar ieteikumiem, kādām precēm pievērst uzmanību.

"Es arī ne," komentē radio un TV personība Sanda Dejus.

"Gan Lidl, gan IKEA neesmu bijusi un nekas- dzīva. Visbiežāk iepērkos savā piemājas kalna veikaluņā- svaigi, kvalitatīvi produkti, zināmas pārdevējas," atzīst Agita.

"Uz Lidlu eju visādu darbarīku iepirkšānai mājas vajadzībām, sākot ar urbīšiem un muciņu komplektiem,līdz pat elektroinstrumentiem (tur tā prātīgi jāpapēta, kas darbojas no baterijas, kas no vada, kas no abiem reizē). Katru pirmd.un cet.d. mainās saimn.lietu piedāvājums. Patīk," komentārā raksta profils Pastnieks Zutis.

"Mēs tur ejot garām ieskrienam pēc bulkām,bet tas arī viss.Esam koservatīvi produktu ziņā.Jau gadiem pērkam vienu un to pašu un daži no Lidla pamēģinātie vietu mūsu virtuvē neieguva," raksta Madam.

"Paņēmu atvaļinājumu un aizgāju. Tā sajūta " lētākais vācu veikals", nepameta ne uz mirkli. Es 90ajos bieži biju Vācijā. Kvalitāti neuzminēt. Un jā, maksimas publika," pieredzē dalās Paulis.

"Tieši šodien biju pirmo reizi. Meh. Gāju pēc it kā labajiem dārzeņiem. Pilnīgi neredzēju ar ko tie būtu labāki. Pēc tam iebraucu Rimi. Visi mani produkti tur bija lētāki vai tādā pašā cenā. Nekas cits nelikās interesants. Varbūt, ja meklē saldumus un junk," pieredzē dalās Karlīna.

"1x būts. Gaļu neiesaku, pat nesaprotu ,kāpēc to preci, ko pārdod Lidlā sauc par gaļu. Pēc gaļas negaršo. Tas pats ar gatavo lazanju- to nevar nosaukt par boloņas mērci. Nekad vairs mūžā. Bet sieri ir ok," ar ieteikumu dalās Black Swan.

"Es atklāju to noslēpumu pirms nedēļas, un mainījās mans iedomātais stereotips. Patīk, ir citādas preces un vispār ne vainas," atklāj Margarita.

"Man līdzīgi, vēl ar vien neesmu saņēmies aiziet!" - atzīstas Mārtiņš.

Jau vēstīts, ka mazumtirdzniecības uzņēmums "Lidl Latvija" šobrīd būvē četrus jaunus veikalus Latvijā - divus Rīgā un pa vienam Liepājā un Kauguros.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas