Karalienes jubilejas pasākumā cilvēki pamana ko interesantu starp Keitu un Meganu

tautaruna.lv 18.jūnijs 2022, 0:30
 
Ekrānšāviņš/The Sun
Princis Harijs un Megana Mārkla pagājušajā nedēļā pievienojās karaliskajai ģimenei, lai atzīmētu karalienes platīna jubileju, ziņo "The Sun".

Harijs un Megana pievienojās pārējiem Sv. Pāvila katedrālē. Lai gan pāris tieši netikās ar princi Viljamu un Ketrīnu Midltoni, kas arī apmeklēja katedrāli, uzmanīgākie fani ir pārliecināti, ka novērojuši Meganas "reakciju" uz Keitu.

Sociālajā vietnē Twitter karaļnama fane Kitija dalījās ar BBC kadriem, kuros redzams, kā katedrālē ierodas Kembridžas hercogs un hercogiene, raksta "The Sun". Klipā Megana, kura baltā cepurē atrodas otrajā rindā blakus Harijam, redzama aizgriežamies no Keitas, kad tā dodas garām viņu solu rindai.

Kitija raksta, ka sieviete baltā cepurē, kas ir Megana, pagriež galvu pa kreisi, kad Kembridžas hercogiene iet garām viņas solu rindai. Kā raksta "The Sun", arī citi fani pamanījuši šo "reakciju".

"Jā, es to pamanīju", "Tas ir ļoti acīmredzams", "Oho, tas ir tik acīmredzami, kad to ieraugi", "Top novērojums! Viņa noteikti novērsās!" - rakstīja acīgie fani.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas