Putinam ārsti pat veiksmīgas operācijas gadījumā sola vien 3-4 mēnešus

tautaruna.lv 8.jūnijs 2022, 2:00
 
SCANPIX
Medijos joprojām klīst runas, ka Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam ir vēzis un viņš tiek gatavots operācijai, vēsta fakty.ua.

Izraēlas tiešsaistes izdevuma "Детали" žurnālists Marks Kotļarskis, kurš par to uzzinājis no paziņām medicīnas aprindās Maskavā, vēsta, ka Putinam ir diagnosticēts aizkuņģa dziedzera vēzis un viņam nepieciešama steidzama operācija. Kotļarskis precizēja, ka viens no viņa sarunu biedriem ir tuvs Kremļa administrācijas struktūrvienībai, kas ir atbildīga par Kremļa īpašnieka veselību.

Viņa avoti apgalvo, ka viena no centra ēkām, kurā tiks operēts Putins, jau ir slēgta citiem pacientiem. Taču pirms operācijas Putinu gaida pirmsoperācijas izmeklēšana.

Aizkuņģa dziedzera vēzis ir ļaundabīgs agresīvs audzējs. Slimība progresē tik ļoti, ka pat veiksmīga operācija dzīvi varot pagarināt tikai par 3 līdz 4 mēnešiem.

Pēc Kotļarska sarunu biedru teiktā, Kremlī jau tagad notiek diskusijas par to, kurš uz laiku var stāties "pie stūres" Putina vietā "sliktākā scenārija" gadījumā. Tā varētu būt kolektīva pārvaldes institūcija - Valsts padome, kurai saskaņā ar jauno Krievijas konstitūciju bija piešķirtas daudzas pilnvaras.

Par Putina sirgšanu ar vēzi stāstīja arī režisors Olivers Stouns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas