Madonnas fani Latvijā sašutuši par dziedātājas nespēju "aiziet pensijā"

tautaruna.lv 31.maijs 2022, 20:30
 
Ekrānuzņēmums
Par popmūzikas karalieni dēvētās Madonnas pēdējās uzstāšanās neatstāj vienaldzīgus arī dziedātājas fanus Latvijā, "Twitterī" ļaudis dalās pārdomās.

Popzvaigzne Madonna, turpina pārsteigt jau četrdesmit gadu garumā, šobrīd dziedātājai ir 63 gadi un viņa nav gatava apstāties.

"Madonnai ir pienācis laiks doties pelnītā atpūtā un saglabāt savu imidžu cilvēkiem kā popa karaliene no 80ajiem, 90ajiem un 2000.sākuma. Šis vienkārši jau ir traģikomiski," vēsta ieraksts sociālaja vietnē "Twitter", kas aizsācis plašu diskusiju par slavenās dziedātājas pēdējo gadu uzstašanās veiksmēm un neveiksmēm.

Ance: "Plastiskās, protams. Operācijām pašām par sevi jau nav nekādas vainas, bet, manuprāt, ir jāsaprot tas brīdis, kad nepieciešams apstāties."

Elīna: "nu, nezinu. kāpēc gan vecākie ļaudis nevarētu performēt, kamēr pašiem un faniem prieks? kad vairs nepirks biļetes un pašai arī negribēsies, varēs stāties. Līdz tam - go girl!"

Namename: "Paga nu faniem prieks . Esmu bijis fans ,bet man ir nepatīkami un sāpīgi skatīties . Tas,ka es neesmu tur koncertā nenozīmē,ka es neesmu fans un nevaru izteikt viedokli.un tāpat visticamāk arī Ance jūtas"

Svetlana: "Skumji, ka ne visi mākslinieki prot skaisti un gudri novecot, lai neizskatīties nožēlojami."

Toms:"Kā kvēls Madonnas fans, saku, ka no skatuves iet prom nevajag un šī bija pāragra uzstāšanās pēc operācijas. Izdarības IG arī nevajag ņemt par nopietnu, jo viņai patīk provocēt - tas ir tēls. Par deju šoviem gan jāaizmirst, kārtīgi jāatpūšas, jāatgriežas ar piezemētākiem numuriem."

Dana: "Izskatās iedzērusi,un pamodusies. Bet jā viņai vajag iet atpūta. Viņa negrib šo pamest. Bet nu ei tu sazin cik ilgi viņa noturēsies uz tās skatuves. Nedod Dievs savainosies.. Daži negrib vienkārši tāpat vien novecot."

VF: "2009. gadā Madonna bija Tallinā. Biju raudzīties. Izvērtās par lielāko koncertpieredžu vilšanos. Toreiz dusmojos, jo domāju, ka atveda uz banānrepublikām kaut ko zemā kvalitātē uz ātru roku salipinātu. Vēlāk tikai sāku domāt, ka vienk. vecums & cilvēks nemāk apstāties.."

Deniss: "Tas esmu es, kad mēģinu ietusēt ar jaunuešiem."

Imants: "Aktīvi seniori ir forši. Bet kaut kā šķiet ka Stīvens Tailers un Tīna Tērnere izskatījās labāk…"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:56

Jaunākās diskusijas