Šlesers atbild kritikai par sievas tērpu teātra pirmizrādē

tautaruna.lv 30.maijs 2022, 10:30
 
Ekrānuzņēmums/twitter
Jau vēstīts, ka Dailes teātrī pirmizrādi piedzīvojis iestudējums "Kokvilnas lauku vientulībā", kurā lomas atveido Holivudas zvaigzne Džons Malkovičs un lietuviešu izcelsmes aktrise Ingeborga Dapkunaite. Taču visvairāk diskusiju un pārdomu raisījis politiķa Aināra Šlesera (LPV) dzīvesbiedres Ineses Šleseres tērps, kurā daudzi saskatīja Latvijā aizliegto Georga lentīšu motīvu.

A. Šlesers sociālajā vietnē Facebook dalījies ar attēliem, kuros redzami dzīvnieki ar līdzīgās krāsās un pat Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete līdzīga svītrojuma apģērbā.

"Kremļa aģents. Ko darīsim ar šo GEORGA LENTĪTEI līdzīgo taurenīti? Vai liksim melnajā sarakstā?" - pie attēla ar taureni sarkastisks ir A. Šlesers. Viņš dalījies arī ar tīģera attēlu, kuram pievienots līdzīgs vēstījums un S. Kalnietes fotogrāfiju strīpainā apģērbā.

Jau vēstījām, ka cilvēki soctīklos bija pamatīgi sašutuši par Ineses Šleseras tērpu Dailes teātra pirmizrādē.

Kā zināms, šobrīd Georga lentīšu izmantošana tiek kontrolēta administratīvā kārtā. Par spēkā esošo ierobežojumu pārkāpumu fiziska persona var tikt sodīta ar 350 eiro lielu soda naudu, bet juridiska - līdz 2900 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas