Naumova: Man nav šaubu, kurā pusē es stāvu - es nosodu Krievijas agresiju un uzsākto karu Ukrainā

Portāls nra.lv 26.maijs 2022, 17:10
 
Nora Krevneva/F64
No kara pirmajām dienām dziedātājas Marijas Naumovas ģimene iesaistījusies Ukrainas kara cietušo transportēšanā uz Eiropu.

Šobrīd no kara šausmām ar Marijas, viņas ģimenes un domubiedru atbalstu no karadarbības zonas izvesti vairāk nekā astoņi tūkstoši cilvēku. Atbalsts ukraiņiem turpinās, šobrīd ievainotājiem cilvēkiem tiek meklēta un sniegta medicīniskā aprūpe Eiropā. Marija aicina iesaistīties un palīdzēt katru savu iespēju robežās.

"Man nav šaubu, kurā pusē Ukrainas kara jautājumā es stāvu - es nosodu Krievijas agresiju un uzsākto karu Ukrainā. Karš Ukrainā ir noziegums pret cilvēci un tajā tiek izmantoti visi instrumenti: no nāvējošiem ieročiem, kuri kropļo un iznīcina cilvēkus līdz informatīva kara instrumentiem, kuri izrauj vārdus no konteksta un interpretē izteikumus, cīnoties par cilvēku prātiem.

Paziņojumu sniedzu tāpēc, ka nevēlos būt iesaistīta informatīvajā karā un vēlos visu savu spēku un enerģiju veltīt palīdzībai Ukrainai un tas iedzīvotājiem, kā to ar vīru un domubiedriem darām no pirmajām kara dienām. Mēs to darām līdzcietības, cilvēcības, demokratisku vērtību vārdā un arī tādēļ, ka viņu vietā varējām būt mēs," saka Marija Naumova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:43

Jaunākās diskusijas