Pugačova piedraud: Ja pret Galkinu tiks uzsākts kriminālprocess, es neklusēšu

tautaruna.lv 30.maijs 2022, 0:30
 
Ekrānuzņēmums/instagram
Krievu dziedātāja Alla Pugačova, kura nekad nav izteikusies par karu Ukrainā, sola sākt par to runāt, ja Krievijas Federācijā pret viņas vīru Maksimu Galkinu tiks ierosināta krimināllieta, vēsta life.fakty.com.ua.

Par to izstāstīja ģimenes draugs, krievu publicists Marats Gelmans intervijā "Youtube" .

Pēc viņa teiktā, dziedātāja Putina uzsākto karu uzskata par vājprātu. Tajā pašā laikā viņa nesteidzas ar skaļiem paziņojumiem, atstājot šīs tiesības savam vīram. Viņa apzinās, cik liels svars ir viņas teiktajam, tāpēc līdz šim neesot neko publiski paudusi. Sabiedrībā pat esot ieviesies teiciens: "Pugačova par karu Ukrainā skaļi klusē".

"Bet tas, ko es dzirdēju viņu sakām, skanēja šādi:

Ja pret Maksimu tiks ierosināta krimināllieta, tad es sākšu runāt un mani vairs nevarēs apstādināt",

” Pugačovas vārdus citē Gelmans.
Vienlaikus viņš arī piebilda, ka Pugačova nav gatava cīnīties ar Putina režīmu. Viņai drīzāk ir empātijas sajūta pret "cilvēkiem, kurus viņa pazīst un kuri viņu pazīst".

Portāls NRA jau rakstīja, ka pēc kara sākuma Maksims Galkins kopā ar Allu Pugačovu un diviem bērniem aizbrauca no Krievijas uz Izraēlu.

Savu izteikumu dēļ parodists zaudējis darbu Krievijā un mājokli. Tāpat izskanējušas runas, ka pret Galkinu Krievijas Federācijā jau tiek gatavota krimināllieta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas