"Izlutināts egoists"; Holivudas aktiera rupjā izturēšanās restorānā satriec apmeklētājus

tautaruna.lv 28.maijs 2022, 16:12
 
AP/Scanpix/Leta
Holivudas aktieris Čenings Teitums, kurš pazīstams ar daudzām vērienīgām lomām, izrādās nav nemaz tik jauks, kā varētu šķist, ziņo "The Sun".

Aktieris šobrīd atrodas Lielbritānijā, lai uzņemtu trešo "Maģiskā Maika" filmu.

Pasaulslavenais aktieris šomēnes, pusdienojot izsmalcinātā Londonas restorānā "Louie", izcēlās ar visai nepatīkamām manierēm.

Viss noritēja labi līdz brīdim, kad Čenings nepamatoti apmeloja citus restorāna klientus un lika darbiniekiem viņus "izmest".

Kāds notikuma aculiecinieks ziņo, ka baidoties aizvainot vienu no slavenākajiem aktieriem, restorāna darbinieki pakļāvās viņa prasībām un izraidīja sešu cilvēku grupu no restorāna.

Kā izrādās, tad sešu cilvēku grupa sēdēja netālu no Čeninga galdiņa. Šie cilvēki uzņēma restorānā vairākas bildes. Aktierim likās, ka viņš tiek fotgrāfēts, tāpēc kļuva ļoti neapmierināts un rupjā veidā par to vēstīja citiem.

Aktieris pacēla vidējo pirkstu un raidīja šo žestu blakus esošajam galdiņam. Tomēr izrādās, ka šie cilvēki nevis fotogrāfēja Čeningu, bet gan iemūžināja sevi šajā restorāna.

Aktieris nepamatoti apsūdzēja šos cilvēkus un lika restorāna darbiniekiem viņus "izmest" no ēdināšanas iestādes. Darbinieki aktierim paklausīja.

"Es negribētu, lai tiktu uzņemtas manas fotogrāfijas, taču nevienai iestādei nevajadzētu pakļauties izlutinātiem egoistiem," pauda notikuma aculiecinieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas