"Viņa koda, iespundēja dzīvoklī, manipulēja," Strūbergs stāsta par piedzīvoto attiecībās ar Mairitu

tautaruna.lv 29.maijs 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums
Bijušais grupas "Singapūras satīns" mūziķis Kristaps Strūbergs, kuru vardarbībā apvainoja viņa bērnu māte Mairita, publicējis video, kurā atklāj attiecību tumšās puses.

Pirms gada mūziķa, bijušā grupas ”Singapūras Satīns” dalībnieka Kristapa Strūberga bērnu māte Mairita Rosicka paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām.

Mūziķis komentāros mēģināja attaisnot sevi, bet nekomentēja Mairitas teikto un abu attiecības. Kristaps nesen paziņoja, ka uz laiku pametis grupu "Singapūras satīns", lai to pasargātu no nevēlamas publicitātes.

"Es ilgi nevarēju saņemties to visu izstāstīt, bet, noskatoties Māmiņu kluba sižetu, kurā es kārtējo reizi tiku nomelnots, nolēmu neklusēt. Viņa izteicās, ka aiz mājas durvīm nevajag darīt to, par ko būtu jākaunās stāstīt. Tad nu, man nav kauns stāstīt patiesību," komentārā pie video min mūziķis.

“Es klusēju visu šo gadu, nevēlējos par to runāt, nevēlējos mazgāt ”netīro veļu”. Un iemesls tam ir bērni. Bet saprotu, ka mana dzīve ir pilnībā izpostīta, un, cenšoties visu sākt no jauna, man atkal viss tiek atņemts. Es jūtos kā idiots! Un tāds laikam esmu, jo ļāvu ar sevi šādi izrīkoties,” video saka Kristaps.

Mūziķis video stāsta, ka viņam gan fiziski, gan emocionāli ir bail no bērnu mātes. Viņš atklāj dažādas situācijas no kopdzīves, tai skaitā arī to, ka viņš maksājis algu Mairitas uzņēmuma darbiniekiem no savas kabatas. Strūberga māte pēc sešu gadu klusēšanas esot izstāstījusi gadījumu, kad Mairita ar meliem un Kristapam nezinot, esot izvilinājusi naudu no viņas.

Viņš publiskojis audio, ko ierakstījis pērn aprīlī pēc kārtējā skandāla un sūtījis mātei.

Viss kā parasti lieliski sanāca. Es teicu, vari, lūdzu, nebļaut vismaz Mariana priekšā. Viņš priecīgs bija. Es saku, vismaz Mariana priekšā nedari to. Bet viņa nerimās. Marians raud. Tad es gāju projām, bet viņa ieķērās kājā, sāk kost. Tad viņa izskrēja ārā no mājām. Es vairs nevaru šitā dzīvot, es nezinu, ko man darīt.”

Video nobeigumā mūziķis veršas pie savas bērnu mātes, veltot viņai skarbus vārdus.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada maijā plašu rezonansi izraisīja joku repa grupas "Singapūras satīns" mūziķa Kristapa Strūberga sievas un divu bērnu mammas Mairitas Rosickas ieraksts vietnē "Twitter", kurā viņa paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu, raksta portāls "TVNET".

"Sveiki! Esmu pieņēmusi lēmumu aiziet no vardarbīgām attiecībām. Šobrīd tieku joprojām par to sodīta no vainīgā puses ar klaju mūsu bērnu ignorēšanu, arī no finansiālās puses. Jā, es esmu sazinājusies un rīkojusies kā visi iesaka darīt - policija, NVO, advokāti utt., bet parādi kāpj, uz darbu netieku, jo mazākais vēl par mazu priekš dārziņa, auklītes vajag, situācija neapskaužama un palīdzība nekāda," vietnē "Twitter" 10. maijā rakstīja “Tea Tree” improvizācijas teātra vadītāja, Mairita Rosicka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas