Pamatīgi izsmej Harija un Meganas realitātes šovu

tautaruna.lv 29.maijs 2022, 14:12
 
AP/Scanpix/Leta
ASV šovā pamatīgi pasmējušies par prinča Harija un Meganas Mārklas izziņoto dokumentālo seriālu, ziņo "The Sun".

Netflix seriāls nav pārsteigums, jo par to jau ziņots pirms diviem gadiem.

Vendijas Viljamsas šovā komiķis Maikls Rapaports neatturējās un izsmēja pāra dokumentālo seriālu, par ko ziņojis Page Six.

"Viņi ielaiduši kametas savās mājās, lai īstenotu sulīgu projektu, bet iekšēji apgalvo, ka tas varētu būt saistīts ar viņu konfliktu ar karalisko ģimeni. Es dzirdu jūs vaimanājam un jūtos tieši tāpat. Šie divi, jums ir jābūt dzīvākiem. Jums ir jāiegūst dzīve. Jūs atstājāt karalisko ģimeni, lai piedalītos realitātes šovā," saka komiķis.

Viņš veltījis arī skarbāku vārdu par abu attiecību dinamiku: "Viņš [princis Harijs] pieņēmis viņas uzvārdu. Viņa [Megana Mārkla] vada kuģi. Es vienkārši to nesaprotu. Viņi nodarbojās ar filantropiju, un tagad viņi veido realitātes šovu."

Tāpat komiķis atsaucās uz baumām, ka pāris varētu dibināt CBD uzņēmumu un pauž neizpratni, kādas ir pāra ekspektācijas par šādu darījumu un jautā, vai viņi "atmazgā naudu".

"Jūs teicāt, ka nevēlaties uzmanību, nevēlaties būt uzmanības centrā, bet jūs uzņemat TV realitātes šovu!"- sašutumu neslēpa komiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas