VIDEO: Agnese Zeltiņa piedzīvo grandiozas vizuālās pārvērtības

tautaruna.lv 27.maijs 2022, 2:00
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Uzņēmēja, aktrise Agnese Zeltiņa pavasarī nolēmusi ļauties iespaidīgām vizuālajām pārvērtībām.

A. Zeltiņu pēdējos gadus bija ierasts redzēt ar ļoti īsu matu griezumu. Tagad rotu māksliniece nolēmusi mainīt savu vizuālo tēlu un agriezties pie gariem matiem.

A. Zeltiņa sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar video, kurā redzams pārvērtību process.

"Mati - tā ir sajūta. Kad pirms diviem gadiem atvadījos no garajiem matiem, man bija savi apsvērumi. Laiks iet, sajūtas mainās. Un ir tik labi, ka pusotras stundas laikā varu mainīties. Viss ir spēle - neuztverama nopietni. Es nepieķeros it nekam, spēlējos. Šobrīd šādi," pie video raksta aktrise.

Aktrises pārvērtības sajūsminājušas viņas sekotājus un komentāros ar komplimentiem dalījušās arī erotisko romānu autore Karīna Račko un TV personība Dagmāra Legante.

Iepriekš izdevumam "Vakara Ziņas" A. Zeltiņa atklāja par sevi nezināmus faktus un viens no tiem bija, ka viņa vienmēr seko savai sirdij.

"Es visu dzīvi esmu sekojusi tikai un vienīgi savai sirdij. Jā, tas nav bijis viegli, bet citādi es nevaru. Loģika un prāta apsvērumi - tas viss ir labi, bet tas nekad nav noteicis manu dzīvi. (..) Līdzīgi kā daudziem, arī man viena no mīļākajām grāmatām bērnībā bija Antuāna de Sent-Ekziperī «Mazais princis». Laiku pa laikam manī ieskanas Mazā prinča un Lapsas teiktie vārdi, ka īsti mēs redzam tikai ar sirdi, jo būtiskais nav acīm saredzams. Es tā arī jūtu savas sirds dzīvi un cenšos iet līdzi gaismai, ko rāda sirds. Ļoti bieži esmu mēģinājusi sevi «vest sevi pie prāta» vai, kā saka, «draudzēties ar galvu», taču mani panākumi šajā jomā nav bijuši ilglaicīgi. Turpretī ar sirdi pieņemtie intuitīvie lēmumi ilgākā laika nogrieznī vienmēr izrādījušies dzīvotspējīgi," izdevumam pauda uzņēmēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas