Solovejs: Putinam veikta steidzama medicīniska procedūra; audzēja operācija vēl ir priekšā

tautaruna.lv 23.maijs 2022, 8:20
 
SCANPIX
Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam laika posmā no 12. līdz 15. maijam veikta procedūra, kuras laikā viņam no vēdera dobuma tika atsūkts šķidrums, youtube kanālā "Popularnaja politika" atklāja vēsturisko zinātņu doktors Valērijs Solovejs, kuru mēdz dēvēt arī par cilvēku, kuram ir sakari Kremlī.

Taču operācija, par kuru baumo jau sen un kas ir saistīta ar audzēju, Putinam vēl esot priekšā.

V. Solovejs zināja stāstīt, ka Krievijas prezidentam audzējs jau ir vienu reizi operēts. Pirmo reizi vēzis viņam ticis diagnosticēts gadsimta sākumā, tad 2016. gadā. 2020. gada februārī viņam tika veikta ar onkoloģiju saistīta operācija, turklāt ārzemēs, jo, kā raidījumā izteicās V. Solovejs, laikam prezidents neuzticējās pašmāju ārstiem. Tomēr vēzis, visticamāk, esot progresējis un V. Putinam ir vajadzīga operācija, ko vairs nedrīkstot atlikt.

Putina sirgšanu ar vēzi apstiprinājis arī amerikāņu režisors Olivers Stons - cilvēks, kas ir pavadījis diezgan ilgu laiku kopā ar Putinu un ir uzņēmis vairākas dokumentālās filmas par Putinu.

Savukārt laika posmā no 12. līdz 15. maijam, kad viņš neesot bijis redzams publiskajā telpā, Putinam veikta šķidruma atsūkšana no vēdera dobuma.

V. Solovejs ir bijušais Maskavas starptautisko attiecību institūta katedras vadītājs, vēsturisko zinātņu doktors, profesors. Pateicoties saviem sakariem Kremlī, viņš mēdz dalīties ar neoficiālu informāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas