VIDEO: Latvijas dziedātāja izpilda Ukrainas Eirovīzijas dziesmu

tautaruna.lv 20.maijs 2022, 17:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātāja Patriša (Patrisha) jeb īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar video, kurā izpilda Ukrainas dziesmu no Eirovīzijas dziesmu konkursa.

Dziedātāja, kuru nesen intervijā radio Star FM ēterā saraudināja raidījuma "Zoopasta" vadītāja Baiba Sipeniece - Gavare ar jautājumiem par karu Ukrainā, saviem sekotājiem publiskojusi video, kurā redzama izpildām Ukrainas Eirovīzijas pārstāvju "Kalush Orchestra" dziesmu "Stefanie".

View this post on Instagram

A post shared by PATRISHA (@patrishamusic)

Jau vēstījām, ka 10. maija raidījumā dziedātāja bija ieradusies, lai prezentētu jauno singlu, kad Baiba Sipeniece-Gavare viņai uzdeva jautājumus par karu Ukrainā.

Raidījumā dziedātāja pauda, ka mēģina neitrāli skatīties uz karu no tāda viedokļa, ka ir par mieru un nevēlas būt nevienā pusē. Viņa uzsvēra, ka ja būs tikai par vienu konkrētu valsti, tad tas nozīmēs, ka viņa stāv pret visiem saviem radiniekiem.

Šāda atbilde gan neapmierināja Baibu Sipenieci - Gavari, kura atzīmēja, ka "par mieru" ir frāze, ar kuru "bieži vien laipo cilvēki" un kara jautājumā ir jāieņem skaidra nostāja.

Vēlāk dziedātāja sociālajos medijos dalījās ar atklātu ierakstu, kurā norādīja, ka viņa ir ļoti emocionāla un jautājums par karu Ukrainā viņu skar arī personiski, jo tieši skar viņas ģimeni, "kuras stāsts ir ļoti sarežģīts un samezglots".

"Tāpēc jo vairāk sāpīgi bija ne tikai dzirdēt un lasīt, bet teju vai fiziski sajust naida vilni, kas pēc intervijas nāca pār mani," raksta dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas