72 gadus vecā Merila Strīpa atklāj savus skaistuma noslēpumus

tautaruna.lv 26.maijs 2022, 4:30
 
Ottavia Da Re/SINTESI/SIPA/Scanpix
Merila Strīpa ir ne tikai viena no visvairāk Amerikas Kinoakadēmijas balvas nomināciju saņēmusī aktrise, bet arī viena no skaistākajām aktrisēm. Portāls "Eat This, Not That" uzzinājis, kādi ir slavenās aktrises skaistuma noslēpumi.

72 gadus vecā aktrise var lepoties ar satriecošu izskatu.

Izrādās, lai saglabātu jauneklīgumu un labu izskatu, zvaigzne piekopj piecas vienkāršas lietas, kas ikvienam būs pa spēkam.

Aktrise atzīst, ka netērē naudu dārgiem skaistumkopšanas produktiem, piemēram, krēmiem. Tā vietā viņa katru dienu uz ādas uzklāj saules aizsargkrēmu.

Kā arī vēl viens būtisks faktors, lai saglabātu labu sejas ādu, aktrise cenšas tai dienas laikā tikpat kā nepieskarties.

Būtiski ir par sevi, savu izskatu parūpēties ne tikai ārēji, bet arī iekšēji. Tāpēc aktrise ikdienā izvēlas ēst dabīgu, organisku pārtiku. Viņai patīk gatavot maltītes pašai, tādējādi vieglāk ir kontrolēt to, kas tiek apēsts.

Svarīgas ir arī fiziskās aktivitātes. Slavenā aktrise nedod priekšroku sporta zālēm, bet gan peldēšanai.

Merila Strīpa izceļ, ka viena no laba izskata atslēgām ir pašpārliecinātība. Tieši tāpēc viņa iesaka citiem nereizēties par savām nepilnībām, lieko svaru, bet gan iemīlēt sevi un ar to lepoties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas