"Visām meitenēm patīk "babņiki""; Valdis Valters pastāsta par attiecībām ar sievietēm

tautaruna.lv 22.maijs 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Bijušais basketbolists Valdis Valters "YouTube" raidījumā "Dž.Spot" pastāsta par savām attiecībām ar sievietēm un tituli "Valdis Valters - babņiks".

Bijušais basketbolists un atzītais basketbola komentētājs Valdis Valters režisora Dž.Dž.Džilindžera "YouTube" raidījumā pastāsta par savām attiecībām ar sievietēm.

Iepriekš medijos izskanēja ziņa, ka Valters uz grāmatas atklāšanu devies gan ar esošo, gan bijušo sievu un abu sieviešu starpā valda draudzīgas attiecības.

"Man ir divas reizes 22. Ar vienu 22 un ar otru 22," saka Valters.

Raidījuma vadītājs jautā, kā gan Valters iemantojis leģendu, "Valdis Valters - babņiks", kā ar divām sievām var tikt pie šāda titula?

"Kas tad būtu labāk? Zilais vai babņiks? Meitenēm visām patīk babņiki. Ja neinteresē tās meitenes, tad ir grūti saprast, ko Tev vispār vajag. Iztēlojies, ieprieksējā vakara, pirms spēles, satiec meiteni un uzaicini viņu uz spēli, sakot, ka spēli veltīsi viņai. Viņa ierodas un Tu iemet 40 punktus. Man ir azarts, " stāsta Valters.

Valters atsauc atmiņā laikus, kad Padomju savienībā bija basketbola tūres uz Minsku, Maskavu, Kijivu, Viļņu un savas meitenes bija. Visiem esot bijušas. Un tas notika paralēli laulības dzīvei, "kas tur slikts". Toties tagad Valters cenšas būt godīgs ģimenes tēvs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas